pabrik mandi Best China mandi desain / adat hardware-- Armati-150 241.080

More Tampilan

pabrik mandi Best China mandi desain / adat hardware-- Armati-150 241.080

kasadiaan: Aya sasayogian

Anduk bar 600mm, kuningan padet, PVD emas ...
$0.00

rincian

pabrik mandi Best China / adat mandi desain hardware

 

Armati nyaéta hotel méwah brand mandi hardware, check di dieu pikeunasesoris mandi Armati katalog standar, urang

nu OEMprodusén pikeun Jérman jeung Italia merek kawas Grohe / Hansgrohe / Gessi / Zucchetti etc.Our mandi

asesoris panawaran ketebalan palapis sarua keran item, proyék panganyarna urang kawentarNu Venetian Macao-Resort-Hotel

fase III.Customer bisa nganjang hotel ieu tur tingal asesoris mandi urang di champagne finish emas, urang bisa ngahasilkeun 60

differerntwarna finish dina asesoris urang, urang oge bisa ngahasilkeun asesoris mandi basa dina pamanggih desainer Anjeun.

 

Armati make bahan baku pangalusna di antarana 59 + kuningan / Australia Séng alloy, Kerox cartridge, neoperl aerator

jeung loba deui, check handap nyaho produk jeung tutuwuhan produksi urang jéntré.

 

Armati ayeuna ngalamar produk ka hotel béntang 5 méwah kawas Kempinski, Sheraton, Venetian The, Shangri-lajeung loba deui,

malikgambar jeung nyaho leuwih.

.

 

Armati sok ngawula ka pasangan salaku pangalusna pikeun hotel jeung desainer interior, urang bisa adat ngahasilkeun unik Anjeun

keran basa dina gaya proyék hotel Anjeun, Anjeun ngan bisa nyadiakeun urangkeran sampel, poto,sketsa atawa komo kasar pamanggih,

urang bisa nyieun inspirasi Anjeun ka kanyataanana keran di 10days mnt, klik di handap ieu gambar nyaho leuwih.

 

Wilujeng panalungtikan sales@armati.bizjeung nganjang urang showroom / tutuwuhan di Cina.

 

Harita customer

Tulis Review anjeun sorangan

Anjeun nuju reviewing: pabrik mandi Best China mandi desain / adat hardware-- Armati-150 241.080

Kumaha anjeun meunteun produk ieu? *

  béntang 1 béntang 2 béntang 3 béntang 4 béntang 5
Quality
ajen
harga

Tags produk

Paké rohangan pikeun misahkeun tag. Paké tanda petik tunggal ( ') pikeun frasa.

pabrik mandi Best China mandi desain / adat hardware-- Armati-150 241.080

USD

$0.00

0

0

AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS CA CEB NY zh-CN zh-TW CO HR CS DA NL EO ET TL FI FR FY GL KA DE EL GU HT HA HAW IW HI HMN HU IS IG ID GA IT JA JW KN KK KM KO KU KY LO LA LV LT LB MK MG MS ML MT MI MR MN MY NE NO PS FA PL PT PA RO RU SM GD SR ST SN SD SI SK SL SO ES SU SW SV TG TA TE TH TR UK UR UZ VI CY XH YI ZU luhur ahir mandi keran produsén mandi keran produsén pancuran keran produsén mandi hardware asesoris mandi kualitas luhur hotel mandi facuet fixture mandi méwah sistim jet awak produsén sensor keran produsén pancuran concealed china pabrik china Sistim pancuran china asesoris mandi supplier témbok dipasang supplier ketok