kabijakan privasi

Mangga ngaganti téks ieu kalawan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan anjeun. Mangga tambahkeun wae tambahan cookies website Anjeun maké di handap (misalna Google Analytics)

kawijakan privasi ieu susunan kaluar kumaha jeun ngajaga informasi nu mana wae nu méré sawaktos Anjeun make website ieu. ieu komitmen ka mastikeun yén privasi Anjeun ditangtayungan. Kudu we nanya pikeun nyadiakeun informasi nu tangtu ku nu bisa dicirikeun lamun maké website ieu, mangka anjeun bisa assured nu ngan bakal dipake luyu jeung pernyataan privasi ieu. bisa ngarobah kawijakan ieu ti jaman ka jaman ku ngamutahirkeun kaca ieu. Anjeun kudu mariksa kaca ieu ti jaman ka jaman pikeun mastikeun yén anjeun bagja jeung robah mana wae.

Keur naon urang ngumpulkeun

Urang bisa ngumpulkeun informasi di handap ieu:

  • nami
  • kontak informasi kaasup alamat surélék
  • informasi demografi saperti postcode, karesep jeung kapentingan
  • inpo nu sejenna nu sasuai pikeun survey customer jeung / atawa nawaran

Keur daptar tuntas tina cookies we ngumpulkeun ningali Daptar cookies we ngumpulkeun bagian.

Keur naon urang ngalakonan jeung informasi we ngumpulkeun

Urang merlukeun informasi ieu ngarti kaperluan Anjeun sarta méré Anjeun sareng ladenan leuwih alus, sarta hususna pikeun alesan di handap ieu:

  • catetan buruk internal.
  • Urang bisa make informasi pikeun ngaronjatkeun produk jeung jasa urang.
  • Urang bisa périodik ngirim surelek promosi ngeunaan produk anyar, nawaran husus atawa inpo sejenna nu urang mikir Anjeun bisa manggihan metot ngagunakeun alamat surelek nu geus disadiakeun.
  • Ti jaman ka jaman, urang ogé bisa ngagunakeun informasi Anjeun ka kontak Anjeun pikeun tujuan panalungtikan pasar. Urang bisa ngontak anjeun ku email, telepon, fax atawa mail. Urang bisa make informasi ka ngaluyukeun website nurutkeun kapentingan Anjeun.

kaamanan

Urang komitmen ka mastikeun yen informasi Anjeun aman. Dina raraga pikeun nyegah aksés diidinan atawa panyingkepan, urang geus nunda dina tempat prosedur fisik, éléktronik jeung managerial merenah pikeun safeguard jeung ngamankeun informasi we ngumpulkeun online.

Kumaha ieu kami nganggo cookies

A cookie nyaeta file leutik nu nanyakeun idin ka ditempatkeun dina teuas drive komputer Anjeun. Sakali anjeun satuju, file ieu ditambahkeun jeung cookie mantuan nganalisis lalu lintas web atawa ngidinan Anjeun nyaho lamun nganjang situs nu tangtu. Cookies ngidinan aplikasi web ka ngabales ka anjeun salaku individu. Aplikasi web bisa tukang ngaput operasi -na pikeun kaperluan Anjeun, diaku jeung janten ku ngumpul jeung remembering informasi ngeunaan kahoyong anjeun.

Ieu kami nganggo lalu lintas log cookies pikeun ngaidentipikasi nu Kaca nu dipake. Ieu mantuan urang nganalisis data ngeunaan lalu lintas kaca web sarta ngaronjatkeun website urang dina raraga tukang ngaput ka kabutuhan customer. Urang ngan make informasi ieu pikeun tujuan analisis statistik terus data anu dipiceun tina sistem.

Gemblengna, cookies mantuan kami nyadiakeun Anjeun sareng hiji website leuwih alus, ku sangkan urang ngawas kaca nu manggihan berguna jeung nu teu. A cookie dina no way méré urang aksés ka komputer Anjeun atawa informasi nu mana wae nu kira-kira anjeun, lian ti data Anjeun milih pikeun ngabagikeun jeung urang. Anjeun tiasa milih pikeun narima atawa nampik cookies. Lolobana web panyungsi otomatis narima cookies, tapi anjeun biasana bisa ngarobah setelan pangotektak Anjeun turun cookies lamun milih. Ieu bisa nyegah anjeun ti nyokot kauntungan pinuh ku website.

Tumbu ka situs web séjén

website urang bisa ngandung tumbu ka situs web séjén interest. Tapi, sakali anjeun geus dipaké tutumbu ieu ninggalkeun loka urang, Anjeun kudu dicatet yén urang teu boga kontrol nu mana wae nu leuwih nu website séjén. Ku alatan éta, urang teu bisa tanggung jawab pikeun panyalindungan jeung privasi nu mana wae informasi nu nyadiakeun whilst ngadatangan loka saperti jeung loka saperti teu diatur ku pernyataan privasi ieu. Anjeun kudu laksana caution jeung kasampak di pernyataan privasi lumaku ka website di tanya.

Ngadalikeun inpo pribadi Anjeun

Anjeun bisa milih pikeun ngawatesan kumpulan atawa pamakéan inpo pribadi Anjeun dina cara di handap ieu:

  • iraha wae Anjeun dipenta pikeun ngeusian dina bentuk dina website, néangan kotak nu bisa klik ka nunjukkeun yén anjeun teu hayang informasi bisa dipaké ku saha bae pikeun tujuan marketing langsung
  • lamun saméméhna geus sapuk ka urang ngagunakeun inpo pribadi Anjeun pikeun tujuan marketing langsung, Anjeun bisa ngarobah pikiran anjeun iraha wae ku nulis atawa emailing urang di sales@armati.biz

Urang moal ngajual, ngadistribusikaeun atawa ngajakan inpo pribadi Anjeun ka pihak katilu kajaba urang boga idin Anjeun atawa diwajibkeun ku hukum pikeun ngalakukeunana. Urang bisa make inpo pribadi Anjeun pikeun ngirim anjeun informasi promosi ngeunaan pihak katilu nu urang mikir Anjeun bisa manggihan metot lamun ngabejaan urang nu hayang ieu lumangsung.

Anjeun bisa menta wincik inpo pribadi nu urang tahan ngeunaan anjeun dina Protection Data Act 1998. A fee leutik bakal payable. Lamun hoyong salinan informasi dilaksanakeun dina anjeun mangga nulis ka.

Lamun percaya nu mana wae nu informasi urang nyekel dina anjeun salah atawa teu lengkep, mangga nulis atawa surélék urang pas mungkin, di alamat di luhur. Kami baris promptly ngabenerkeun nu mana wae nu informasi kapanggih jadi salah.

Daptar cookies we ngumpulkeun

Tabel di handap mangrupa daptar cookies urang ngumpulkeun jeung informasi naon anu maranehna nyimpen.

ngaran cookiecookie Description
gorobag Nu pakaitna jeung gorobag balanja Anjeun.
CATEGORY_INFO Nyimpen kategori info dina kaca, anu ngamungkinkeun pikeun mintonkeun kaca leuwih gancang.
ngabandingkeun Item nu anjeun kudu dina daptar Produk nu Bandingkeun.
duit nu dipake di sahiji nagara tukeur Anjeun pikaresep
langganan Pérsi énkripsi of id customer Anjeun sareng toko.
CUSTOMER_AUTH Hiji indikator lamun ayeuna log kana toko.
CUSTOMER_INFO Pérsi énkripsi tina grup customer anjeun milik.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Nyimpen ID bagean Palanggan
EXTERNAL_NO_CACHE A bendera, nu nunjukkeun naha cache anu ditumpurkeun atawa henteu.
TUNGTUNG PAYUN Anjeun sesssion ID dina server.
Tamu-nempo Ngamungkinkeun sémah pikeun ngédit pemesanan maranéhanana.
LAST_CATEGORY Kategori panungtungan anjeun sindang.
LAST_PRODUCT Produk panganyarna anjeun geus ditempo.
NEWMESSAGE Nunjukkeun naha talatah anyar geus ditarima.
NO_CACHE Nunjukkeun naha eta diidinan maké cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link informasi ngeunaan gorobag jeung nempo sajarah lamun geus ditanya loka.
mere sora Nu ID mana wae jajal anjeun anyar geus milih dina.
POLLN Information dina jajal naon anjeun geus milih dina.
RECENTLYCOMPARED Item nu anjeun geus anyar dibandingkeun.
STF Information dina produk anjeun geus emailed ka babaturan.
toko Pintonan toko atawa basa anjeun geus milih.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Nunjukkeun naha customer hiji diidinan maké cookies.
VIEWED_PRODUCT_IDS Produk nu geus anyar ditempo.
Hajat Hiji daptar énkripsi produk ditambahkeun ka Hajat Anjeun.
WISHLIST_CNT Jumlah item dina Hajat Anjeun.
AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS CA CEB NY zh-CN zh-TW CO HR CS DA NL EO ET TL FI FR FY GL KA DE EL GU HT HA HAW IW HI HMN HU IS IG ID GA IT JA JW KN KK KM KO KU KY LO LA LV LT LB MK MG MS ML MT MI MR MN MY NE NO PS FA PL PT PA RO RU SM GD SR ST SN SD SI SK SL SO ES SU SW SV TG TA TE TH TR UK UR UZ VI CY XH YI ZU luhur ahir mandi keran produsén mandi keran produsén pancuran keran produsén mandi hardware asesoris mandi kualitas luhur hotel mandi facuet fixture mandi méwah sistim jet awak produsén sensor keran produsén pancuran concealed china pabrik china Sistim pancuran china asesoris mandi supplier témbok dipasang supplier ketok