Armati-- China keran Produsén keur méwah Hotel Project.

 

Armati mandi hardware, nu produsén ngarah of luhur kelas brand Saniter di Asia-Pasifik Region. Urang geus mandi tutuwuhan produksi hardware keran di dayeuh Southern China Jiangmen (Heshan) .We ogéacquird a mitra manufaktur Jerman. awalti 1966 we ngalibetkeun kana industri desain kamar mandi, dimimitian ti pertengahan 1990s, urang mimitian keran jeung mandi industri produksi pas, mungguh di Foshan jeung Heshan City.Our kategori produk antarana méwah luhur ahir keran, asesoris hardware hotel kamar mandi, sistem pancuran hotel, toilet flushing klep, keran sensor otomatis, jeung lengkep jeung kacida ngaropéa batu jieunan mandi kasombongan jeung bathtube.


Amati mandi geus jadi pasangan manufaktur OEM pikeun rupa-rupa Jerman jeung Italia brand oge dipikawanoh, kaasup pisan kawentar Dornbracht, Grohe, Hansgrohe, KWC, Gessi, Zucchetti jeung saterusna, sakapeung urang ngahasilkeun model lengkep, kadang urang nyadiakeun bagian jeung components.With kualitas luhur produk jeung punjul ngabandingkeun harga resonable, urang geus suksés katarik utama béntang lima Hotel Management Grupdi Asia-Pasifik Region sarta jadi pasangan jangka panjang urang, saperti Kempinski, Sheraton, The Venetian jeung loba deui. (Cék di handap pikeun studi kasus proyék Armati hotel)


Di pasar domestik Cina, urang ogé difokuskeun proyék hotel méwah market.All of distributor propinsi urang oge distributor resmi GROHE/ HANSGROHE/ DORNBRACHT.We Ogé supplier tina superstore panggedena di dunya kawas Walmart,nuHome depot, Lowe urang, urang hoyong expend pangsa pasar internasional urang keur bagean méwah pasar hotel. (Cék di handap pikeun studi kasus proyék hotel Armati di domestic jeung mancanagara)

 

 

Salaku hardware apabrikjeung leuwih ti 20 taun pangalaman, urang geus akumulasi angka nu gede ngarupakeun kapang pikeun gaya keran beda jeung shape.Partner jeung desainer Italia urang boga 38 runtuyan keran jeung runtuyan 16 asesoris mandi salaku range.But standar urang urang boga30% bisnis domestic salaku ngahasilkeun adat, jeung> 50 bisnis internasional% minangka produksi ngaropéa OEM. (Cék di handap pikeun Armati katalog produk asesoris keran mandi)

 


Urang ngajukeun pikeun ngahasilkeun keran unik keur unggal desainer anu ngabogaan ngimpi jeung aspirasi! Urang nangtukeun MOQ low pikeun produksi OEM, urang komo bisa ngahasilkeun ngaropéakeran keur Anjeunproyek husus. abdimagine nu produser jeung standar kualitas sarua HANSGROHE, GROHE bisa nyieun keran accroding ka gagasan Anjeun, sketsa, atawa gambar, jeung waktu kalungguhan ngan 10 poé ka 4 minggu. (conto urang anyar ti desain pamanggih ka finish produksi massa ngan 45 poé) . Ieu bakal unik, panyorot jeung carrier bakat, formasi desainer sacara pangalusna jeung nyorong leungeun brand desainer Anjeun. Kawas Starck Philippe pisan kawentar. (Pariksa di dieu pikeun keran Armati Adat pikeun studi kasus hotel

 

1) Abdi hoyong apal kana sajarah Amati, Dupi anjeun pausahaan Cina atawa pausahaan ibukota milik asing, jeung naon hubungan antara pausahaan Jerman?
Urang tim multi-nasional, urang basa produksi equit jeung produksi Taiwanese jeung manajemén knowledge.We kaala tutuwuhan Jerman jeung pangalaman dekade di ware.We Saniter hired desainer produk Italia pikeun nyieun model.We urang sorangan duanana Cina jeung German.In nu pasar domestik Cina jeung pasar internasional, ieu kami nganggo Amati salaku brand produk Saniter.


2) Abdi hoyong nyaho leuwih basa produksi Anjeun, saperti geografis lokasi, wewengkon, pagawe jeung QC, kitu ogé ukuran anjeun bisnis, jsb?
Urang sorangan tutuwuhan produksi sedeng-ukuran jeung 10000 méter pasagi jeung 150 worker.We fokus dina paling luhur ahir lima Stars Hotel pasar proyek, jeung prakték gede di customer market.Our ieu di antaranaHotel jeung desainer Interior, kontraktor, developer (lolobana mungkas pamaké), retail jeung sebaran teu priority.We urang nerapkeun produksi JIT style.In 2015, urang pasar Cina elehan about 12 juta USD, pikeun sakabéh elehan bisnis teguh ka 35 juta USD.


3) Kumaha ngaluyukeun keran? Kuring geus ngan hiji proyék dina leungeun, bisa kuring nanya ka ngaluyukeun keran kitu?
Urang geus 50% produk ékspor pikeun klien ngaluyukeun keran, pariksa di dieu pikeun jéntré.


4) keran anjeun nu luhur ahir, lima-béntang hotel kelas, kuring hoyong nyaho di jéntré, Dupi anjeun ngawanohkeun kitu?
Ieu kami nganggo pangalusna kuningan kualitas nyieun keran jeung plating jeung perlakuan beungeut téknologi sarua standar Jerman, Urang geus channel impor sorangan pikeun komponén kualitas kawas cartridge keramik Kereox jeung NEOPERL aerator. (mariksa di dieu pikeun Armati jéntré produk keran)


5) Dupi anjeun nawarkeun hotel mandi suite, paket sakabéh?

Tangtu, we ngahasilkeun mandi hardware di kuningan kawas keran, asesoris kamar mandi, pancuran runtuyan, jeung runtah bak mandi, urang ogé boga kasombongan batu jieunan jeung bak mandi ka pasangan jeung. We nyaho unggal hotel mandi unik, turutan hotel sacara husus lingkungan, dimensi mendesain unggal fitting.Sometimes kamar mandi, meuli brand well-dipikawanoh kamar mandi pas, teu meunang cocog pikeun fasilitas Saniter lokal spésifikasi Anjeun. Ieu leuwih alus pikeun manggihan hiji pangalaman, jaminan kualitas ngaropéa produsén ka cooperate jeung, ngajaga pangaruh artistik jeung ékonomi, Lamun everybody ngan ngagunakeun model brand aya, teu aya butuh desainer a.

6) Dimana basa produksi Anjeun, kuring bisa nganjang tutuwuhan Anjeun di Cina?

basa produksi urang di kidul China Jiangmen kota (Heshan), Guangdong province.We nyetel kantor di Shenzhen pikeun pasar domestik, urang boga showroom di dayeuh downtown.Welcome nganjang tutuwuhan urang bahas sarat proyék Anjeun. Kadang-kadang 1 atawa 2 poé nyanghareupan ka pasamoan kanyataan bisa ngajawab leuwih masalah ti sababaraha komunikasi email bulan.

(Pariksa di dieu pikeuntutuwuhan produksi Armati jeung jéntré produk)

 

 

 

AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS CA CEB NY zh-CN zh-TW CO HR CS DA NL EO ET TL FI FR FY GL KA DE EL GU HT HA HAW IW HI HMN HU IS IG ID GA IT JA JW KN KK KM KO KU KY LO LA LV LT LB MK MG MS ML MT MI MR MN MY NE NO PS FA PL PT PA RO RU SM GD SR ST SN SD SI SK SL SO ES SU SW SV TG TA TE TH TR UK UR UZ VI CY XH YI ZU luhur ahir mandi keran produsén mandi keran produsén pancuran keran produsén mandi hardware asesoris mandi kualitas luhur hotel mandi facuet fixture mandi méwah sistim jet awak produsén sensor keran produsén pancuran concealed china pabrik china Sistim pancuran china asesoris mandi supplier témbok dipasang supplier ketok