High End méwah China Mandi produsén keran, pabrik - Armati 546 130.080

More Tampilan

High End méwah China Mandi produsén keran, pabrik - Armati 546 130.080

kasadiaan: Aya sasayogian

Tilu liang Citarum mixer. jeung 90 ː headpart keramik, PVD palapis emas | ganda cecekelan nyeuseuh Citarum mixer | panas jeung tiis panas ...
$0.00

rincian

High End méwah Mandi keran, méwah keran Produsén, Faucets méwah - Armati 546 130.080

 

Armati nyaéta luhur ahir mandi keran brand, check di dieu pikeunArmati katalog standar keran, Urang OEM

produsén pikeun Jérman jeung Italia merek kawas Grohe / Hansgrohe / Gessi /Zucchetti jsb

 

Armati make bahan baku pangalusna di antarana 59 + kuningan / Australia Séng alloy, Kerox cartridge, neoperl aerator

jeung loba deui, check handap nyaho produk jeung tutuwuhan produksi urang jéntré.

 

 

Armati ayeuna ngalamar produk ka hotel béntang 5 méwah kawas Kempinski, Sheraton, Venetian The, Shangri-lajeung loba deui,

malikgambar jeung nyaho leuwih.

.

 

Armati sok ngawula ka pasangan salaku pangalusna pikeun hotel jeung desainer interior, urang bisa adat ngahasilkeun unik Anjeun

keran basa dina gaya proyék hotel Anjeun, Anjeun ngan bisa nyadiakeun urangkeran sampel, poto,sketsa atawa komo kasar pamanggih,

urang bisa nyieun inspirasi Anjeun ka kanyataanana keran di 10days mnt, klik di handap ieu gambar nyaho leuwih.

 

Wilujeng panalungtikan sales@armati.bizjeung nganjang urang showroom / tutuwuhan di Cina.

 

 

 

 

Harita customer

plazathemes review ku plazathemes
Quality
ajen
harga
plazathemes (Posted on 6 / 22 / 2015)

Tulis Review anjeun sorangan

Anjeun nuju reviewing: High End méwah China Mandi produsén keran, pabrik - Armati 546 130.080

Kumaha anjeun meunteun produk ieu? *

  béntang 1 béntang 2 béntang 3 béntang 4 béntang 5
Quality
ajen
harga

Tags produk

Paké rohangan pikeun misahkeun tag. Paké tanda petik tunggal ( ') pikeun frasa.

High End méwah China Mandi produsén keran, pabrik - Armati 546 130.080

USD

$0.00

4.65

1

AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS CA CEB NY zh-CN zh-TW CO HR CS DA NL EO ET TL FI FR FY GL KA DE EL GU HT HA HAW IW HI HMN HU IS IG ID GA IT JA JW KN KK KM KO KU KY LO LA LV LT LB MK MG MS ML MT MI MR MN MY NE NO PS FA PL PT PA RO RU SM GD SR ST SN SD SI SK SL SO ES SU SW SV TG TA TE TH TR UK UR UZ VI CY XH YI ZU luhur ahir mandi keran produsén mandi keran produsén pancuran keran produsén mandi hardware asesoris mandi kualitas luhur hotel mandi facuet fixture mandi méwah sistim jet awak produsén sensor keran produsén pancuran concealed china pabrik china Sistim pancuran china asesoris mandi supplier témbok dipasang supplier ketok