Solusi Armati Adat keran

 

Armati nyadiakeun hotel proyék / homeowners jeung kamampuhan pikeun ngaluyukeun dapur jeung kamar mandi maranéhanana desain ngaliwatan kaunggulan di handap ieu:

  • rupa-rupa 62 pilihan finish
  • Rupa-rupa kumpulan jeung gaya
  • leyuran lengkep pikeun lavatory, bak & pancuran, jeung dapur
  • Campur jeung cocog faucets, handles, pancuran, jeung rengse
  • In-house insinyur pikeun kaperluan fixture adat

Jeung Armati keran, pilihan Anjeun sajajalan, desain Anjeun uncompromised, sarta visions anjeun bakal kabiruyungan.

1) .First interior desainer / hotel desainer (klien) bisa nyadiakeun Armati sababaraha pamanggih keran atawa sketsa, insinyur urang bisa ngarobah kanaformat komputer.

 

 

2) .Engineer terus nyieun digital ngarobah keur desain klien sacara.

 

 

3) .Engineer bisa ngabahas jeung klien pikeun struktur internal, pikeun mastikeun jalan cai sarta méré pamadegan professional pikeun modifikasi.

 

4) .After CAD teken konfirmasi, urang bisa ngagunakeun mesin CNC ka produk sampel ieu.

 

Di luhur aya prosedur umum pikeun leyuran keran adat, waktu kalungguhan ti 10 dintenna pikeun 4 minggu, meureun ieu gumantung kana kasusah desain jeung kapang aya nu urang boga.

kasus anyar urang ti desain ka produksi massa ngan ngarugikeun 45 poé.

 

 

Case ulikan:

Shenzhen Hui Hotel mangrupa hotel béntang 5 modern, desainer hotel hayang keran unik cocog logo hotel maranéhanana rectangular.

urang ngarancang hiji innovate tingkat single tunggal jeung spout papanggih sarat customer sacara.

Aya 88 kamar di hotel méwah ieu, jeung nu ditarima keur produksi keran adat.

    

AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS CA CEB NY zh-CN zh-TW CO HR CS DA NL EO ET TL FI FR FY GL KA DE EL GU HT HA HAW IW HI HMN HU IS IG ID GA IT JA JW KN KK KM KO KU KY LO LA LV LT LB MK MG MS ML MT MI MR MN MY NE NO PS FA PL PT PA RO RU SM GD SR ST SN SD SI SK SL SO ES SU SW SV TG TA TE TH TR UK UR UZ VI CY XH YI ZU luhur ahir mandi keran produsén mandi keran produsén pancuran keran produsén mandi hardware asesoris mandi kualitas luhur hotel mandi facuet fixture mandi méwah sistim jet awak produsén sensor keran produsén pancuran concealed china pabrik china Sistim pancuran china asesoris mandi supplier témbok dipasang supplier ketok