Salah sahiji Armati 5 ngamimitian proyek hotel di Beijing, Cina, wilujeng sumping kanganjang hotel ieu pikeun nempo keran urang.

Armati keran catalouge mangga pariksa di handap ieu:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

Kempinski ngabagéakeun anjeun Yanqi Tasik, hiji Haven anyar tranquility jeung kageulisan, jeung pintonan megah tina Yanshan Gunung jeung Mutianyu Tembok Besar, ngan hiji jam urang drive ti Beijing City Centre. Wayah Kempinski nawarkeun sémah jeung kulawarga maranéhanana hiji pangalaman seru di Resort anyar pinuh-terpadu di pinggiran Beijing. Fasilitas di antarana guestrooms 306 jeung suites, fasilitas pasamoan, Kempsinki The Spa, fasilitas rekreasi jeung jasmani, hiji Kid sacara Club jeung Asép Sunandar Sunarya tina kurban kuliner di salapan restoran sarta bar.

Dirancang ku Shanghai Huadu arsiték Desain Co., Wayah Kempinski Hotel, Beijing embodies bentuk panonpoé rising jeung melambangkan harmoni, persatuan jeung takterhingga. Ti view sudut sisi, wangunan hotél ieu ngawangun kawas scallop nu ngagambarkeun 'Fortune' dina budaya Cina. Pintonan hareup nyaeta tina 'Rising Sun' - simbolis tina fast- ngembang ékonomi Cina.