Salah sahiji Armati 5 ngamimitian proyek hotel di Éropa, wilujeng sumping ka nganjang hotel ieu pikeun nempo keran urang.

Armati 413 runtuyan keran catalouge mangga pariksa di handap ieu:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

Sapanjang freeway madang-Siena, hiji keajaiban naon nu wangunan anyar sarta futuristik, nu urang manggihan di kampung Bargino (deukeut San Casciano Val di Pesa), bisa jadi.

Ieu winary nu Antinori anyar sacara, hasil an proyék ambisius niatna hayang ku Antinori sacara Kulawarga, anu ngahasilkeun anggur ti generasi 26 jeung, sanggeus lima abad, ngalir markas anak ti puseur madang ka jantung "Chianti Classico" gudang di jero taneuh .The ieu diwangun excavating di pasir sarta tuluy nutupan wangunan jeung taneuh.

Proyék tina winery anyar (nu boga hormat gede pikeun lingkungan Semenanjung jeung bentang) nyaéta unik sabab ngagabungkeun inovasi arsitéktur jeung téknologi modern tina pembuatan anggur jeung tradisi kulawarga Antinori sacara.

hotel ieu opend dina Pébruari 2013.