Salah sahiji Armati 5 ngamimitian proyek hotel di Cina, Asia, wilujeng sumping kanganjang hotel ieu pikeun nempo keran urang.

Armati 447 runtuyan keran catalouge mangga pariksa di handap ieu:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

Changsha Vaya International Hotel
Setel dina lokasi perdana tina Changsha, Changsha VAYA International Hotel nyimpen sagalana kota geus nawarkeun ngan di luar doorstep Anjeun. harta ciri rupa-rupa fasilitas pikeun nyieun pangalaman pikaresepeun Anjeun tetep. Ngamangpaatkeun jasa kamar 24 jam hotél sacara, layanan kamar, kamar kulawarga, taman mobil, fasilitas keur sémah ditumpurkeun. Guestrooms nu dipasangan jeung sagala amenities anjeunkudu keur sare alus peuting sacara. Dina sababaraha kamar, tamu bisa manggihan televisi, aksés internet -,, LAN (complimentary) kamar roko non aksés internet - nirkabel, pancuran. Pikeun ningkatkeun sémah 'tetep, hotél nawarkeun fasilitas rekreasi saperti tangtu golf (dina loka), sauna, urut, spa, pool indoor. staf Friendly, fasilitas gede jeung jarak deukeut ka nu Changsha geus nawarkeun tilu alesan gede anjeun kudu cicing di Changsha VAYA International Hotel sadaya