Salah sahiji Armati 5 ngamimitian proyek hotel di Australia, wilujeng sumping kanganjang hotel ieu pikeun nempo keran urang.

Armati 310 runtuyan keran catalouge mangga pariksa di handap ieu:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue