Salah sahiji Armati 5 ngamimitian proyek hotel di USA, wilujeng sumping kanganjang hotel ieu pikeun nempo keran urang.

Armati 548 runtuyan keran catalouge mangga pariksa di handap ieu:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

Mandarin Oriental, New York enjoys posisi perdana di jantung kota iconic ieu. Nyanghareup Walungan Hudson, Central Park jeung skyline kawentar, accommodations urang lega sarta fasilitas 5-béntang mewah bakal mawa napas Anjeun jauh.