Salah sahiji Armati 5 ngamimitian proyek hotel di Afrika Kidul, Afrika, wilujeng sumping kanganjang hotel ieu pikeun nempo keran urang.

Armati 413 runtuyan keran catalouge mangga pariksa di handap ieu:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

lokasi hotel Johannesburg Ieu di Sandton, distrik bisnis upscale kota, nyaéta ngan walk pondok ti Gautrain Station jeung menit jauh ti atraksi kawas Nelson Mandela Square. Sémah ngarasakeun aksés gampang Airport International ATAWA Tambo, nu ngan 30 kilométer ti hotél. Pilih ti 290 kamar jeung amenities kawas Free-laju luhur, Internet nirkabel pikeun sémah residing di hotel, atawa milih pikeun penthouse stylish pikeun tetep ngalegaan. Sémah tinggal di Kelas Business Kamar, suites jeung penthouses ngarasakeun aksés ka Kelas Business lounge. Lalajo salaku chefs nyiapkeun asakan Italia modern di dapur kabuka di Vivace. Panonpoé dek jeung pool outdoor di lantai 8th, hiji spa sayah jeung well-dilengkepan Planét Kabugaran Platinum Gym nu jangji kasempetan ample ka unwind. ladenan hotel Johannesburg Ieu ogé kaasup parkir mobil aman. sarwa kajadian bisa cagar a auditorium 90-seater atawa salah sahiji kamar pasamoan 15 well-dilengkepan for urusan jeung sosial gatherings.