Salah sahiji Armati 5 hotel béntang proyék adat keran di Cina, ngabagéakeun kanganjang hotel ieu pikeun nempo keran urang.

Armati standar keran catalouge mangga pariksa di handap ieu:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

http://www.armati.biz/custom-faucet-solution

Nu Hui Hotel, Shenzhen

Anjeun paling wilujeng sumping ngarasakeun stylish, tiis, pangalaman memorable di Hui Hotel (dibaca "kway"), aya pisan merenah ka wewengkon balanja Centre & Huaqiangbei Futian-Convention jeung padeukeut jeung Shenzhen Tengah Park nu éndah, 35 km ti bandara Shenzhen jeung aksés gampang sakabéh Shenzhen 's luhur luang jeung bisnis destinations.The Hui Hotel mangrupa imah sampurna pikeun travelers bisnis jeung rineh sapuk. hotel geulis sarta stylish ieu dirarancang ku salah sahiji désainer luhur Cina, Bapak Yang Bang Shen sarta junun standar service silaturahmi luhur ku Swisstouches Bulan jeung Resorts - salaku bagian tina "The Koléksi Kalolobaan Unik". A kombinasi sampurna pikeun sakabéh sémah