Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mei 05
Dipasang Ku Liu shing

Low Angle Témbongkeun Of A Pancuran

fixtures low-alirangeus mandated ku The National Act Sarat jeung Kaayaan Energi. Low-aliran fixtures bisa nyadiakeun homeowner kalawan tabungan signifikan sarta janten ukuran sustainable di remodeling Anjeun atawa proyék konstruksi. fixtures aliran low kayaning jamban, aerators keran, sarta huluna pancuran, tiasa nyadiakeun utiliti anu sarua lamun dibandingkeun fixtures non-low-aliran.

aliran low pabrik fixture rupa-rupa dina téhnologi maranéhna dipakéTapi maranéhna bisa nyadiakeun kalawan hasil anu sarua, sarta mekanisme anyar anu keur dimekarkeun pikeun dipake jeung fixtures aliran low.

Aliran low Pancuran Huluna

Low huluna aliran pancuran téh leuwih kalayan laju aliran kirang ti 2.5 GPM dina tekanan cai tina pon 80 per inci kuadrat (psi). Sanajan kitu, panganyarna huluna aliran pancuran low malah bisa nyadiakeun laju aliran kirang ti 2.0 GPM.Dua tipe dasar aliran lowhuluna pancuran téh:

  • Laminar-aliran -Laminar-aliran pancuran sirah bakal ngahasilkeun aliran cai sarta baris nyadiakeun ku kadali hawa beuki akurat.
  • Aerating -jenis ieu pancuran sirah aliran low bakal campur cai jeung hawa ngabentuk tipe limutan of semprot cai. Ieu bakal nyieun jumlah agung uap na Uap, sarta dina iklim lembab teu dianjurkeun.

Low huluna aliran pancuran kedah ngaganti leuwih heubeul nya éta dirancang kalayan laju aliran 5.5 GPM.

Jamban Aliran low

jamban aliran lemah sareng jamban aliran ultra-low geus dirancang ngagunakeun satengah jumlah cai di jamban tradisional.jamban aliran low anu averaging 1.6 GPF, tinimbang 3.5 GPF.

 

Desain low-aliran jamban geus sahandapeun seuneu alatan ngaku yén sababaraha model teu siram WC dina cara efisien. Engké téhnik jeung kinerja jamban geus ditingkatkeun nepi relief masalah ieu, sarta aranjeunna dirancang, mayoritas, jeungsatengah pilihan siram pikeun limbah cair sarta siram pinuh pikeun pembuangan runtah padet.

Loba jamban aliran low ogé dirancang pikeun ngurangan masalah bakiak sabab petikan drainase maranéhanana nyaéta lega.

  • Graviti-fed Low Aliran jamban -jenis ieu aliran toilét low ngagunakeun beurat tradisional cai nyorong eta handap mangkuk. Aranjeunna langkung mirah na kirang ribut anu tekanan-ditulungan jamban aliran low.
  • Tekanan-Bantuan Low Aliran jamban -jenis ieu aliran toilét low téh biasana noisier tapi tiasa ngurangan pamakean cai ku 45% lamun dibandingkeun jamban graviti-fed. Sistim ieu migunakeun tekanan hawa diwangun nepi jero tank nyorong caina handap.

Naon Ngeunaan Faucets?

faucets tilelep heubeul ogé bisa wasting cai loba jeung duit. Anjeun kudu mertimbangkeun ngaganti faucets Anjeun upami eta perkara migunakeun leuwih ti 2.5GPM. Aya sababaraha pamanggih nu bisa anjeun milih ti keur ngaganti nu faucer tinggaleun jaman. Anjeun bisa milih cara ngaganti eta ku keran anyar, ilaharna ku kirang ti 1.5GPM atanapi ku cara masang hiji aerator. The aerator atawa aliran restrictir bisa ditambahkeun kana ampir keran sagala, nyadiakeun pikeun modifikasi nu panggampangna tur mirah anu bakal nyalametkeun anjeun sawatara duit leuwih taun.

Cost Mangpaat Maké Low Aliran fixtures

Low-aliran fixtures can tangtu merlukeun sababaraha biaya upfront tambahan pikeun procure lamun dibandingkeun fixtures tradisional.

Sanajan kitu, saprak loba Konci gedong merlukeun boga fixtures aliran low, kami geus dianalisis sabaraha ongkos moal tipe ieu tina fixtures bisa nambahan ka proposal pangwangunan Anjeun. Gumantung kana produsén, hiji toilet dasar bisa ngarugikeun antara $ 75 na $ 450, ngan fixture nu. A toilét aliran low bisa kalayan gampang ngarugikeun ngeunaan $ 100 leuwih gumantung kana produsén, tapi nu payback keur nasabah anu bisa jadi salaku gancang sakumaha tilu taun alatan tabungan on pamakéan cai.

Fixtures low-Aliran Mangpaat

  • Idéal pikeun Retrofitting
  • Low-aliran jamban tiasa nyimpen leuwih ti 20,000 galon cai per taun pikeun kulawarga opat-anggota
  • Sadia dina Asép Sunandar Sunarya-rupa kelir sarta gaya.
  • Diatur ku publikasi International Association of Plumbing sarta Téknik Pajabat (IAPMO)
  • Kedah papanggih Amérika Nasional Standards Institute kaca nu luyu (ANSI)
  • jamban cai-efisien nyimpen duit dina bil cai bulanan Anjeun.
Mei 05
Dipasang Ku Liu shing

dripping keran cai

faucets cai dinten ieu geus jadi leuwih canggih, jeung tugas masang atawa ngungkulan faucets ieu geus jadi leuwih hésé. Prosedur masang keran a relatif proses sarua tapi téhnologi kiwari urang brings komponén béda nu kudu jadi sadar.

Isu keran umum

Sakali deui geus disambungkeun, sababaraha isu bisa mangaruhan kinerja keran anjeun, kayaning leaks, squeaks jeung masalah lianna.

Hayu urang balik leuwih sababaraha isu umum tur kumaha carana ngajawab aranjeunna.

Low Pore water

Normal, tekanan cai low tina keran nu disababkeun ku diverter sprayer na. The klep diverter mangrupakeun sapotong leutik ayana di jero awak keran. diverter nu ngatur cai bade kana keran, jadi anjeun kudu mariksa yen éta bersih-eta bisa jadi clogged kalayan lebu leutik sarta mineral. Mun diverter henteu clogged, Anjeun bisa kudu ngaganti diverter nu.

widang nu lian nu bisa janten penjahat dina tekanan cai low nyaeta aerator nu. The aerator kawas diverter bisa cleaned ku solusi sikat na beberesih. Anjeun oge bisa nyobaan ngagunakeun cuka jang ngaleupaskeun bahan jeung unclog eta.

Tungtungna, pastikeun masalah sanes tekanan cai datang kaluar ti utiliti jeung pariksa yén valves suplai cai anu dihurungkeun sagala jalan.

Menyemprot Misting tina keran

Lamun cai sprays halimun hiji kaluar ti aliran utama mun anjeun migunakeun keran, Anjeun bisa hoyong pariksa yen aerator ieu ngaco on pageuh.

 

Paké kaén atawa sikat hiji ngaleupaskeun mineral, pita atawa lebu tina aerator, sakumaha eta bisa clogged. Pastikeun ogé pariksa washer aerator.

Reinstall aerator jeung pariksa deui. Lamun masalahna masih nembongkeun nepi anjeun bakal kudu ngaganti aerator sakumaha eta bisa jadi retak atau ruksak.

Leaks cecekelan keran

Lamun anjeun manggihan yén leaks keran cai, coba tightening nu nut packing dina cecekelan, sakumaha ieu tiasa ngabalukarkeun primér bocor teh.

Kadang-kadang nu ruksak O-ring perlu diganti.

Pikeun ngaganti O-ring, Cicing off garis suplai cai, ngaleupas keran tur ngaganti cartridge nu lamun perlu, gumantung kana masalah nu keur nyanghareup. Nalika ngaganti o-cingcin, ngabersihan jero spout jeung luar awak klep. Urang ogé nyarankeun lubricating nu spout o-cingcin mibanda gajih basis silicone.

Drips ti Spout

masalah umum sejen nyaeta drips ti spout keran. Mun anjeun masang hiji keran gaya komprési, anjeun bakal kudu ngaganti washer korsi jeung / atawa ngaganti jok klep.

Pikeun sakabéh faucets cai sejen, anjeun ngan bakal perlu ngaganti jok klep.

keran Noises

Sawaktos Anjeun ngadenge noise a sanggeus anjeun mareuman keran cai, bisa jadi palu cai. Hal ieu bisa direngsekeun ku cara masang hiji chamber hawa.

Mun anjeun geus dipasang kamar hawa, mareuman suplai cai, solokan garis cai jeung ngahurungkeun caina deui deui. Nalika noise lumangsung sanggeus keran cai dihurungkeun, klep nu bisa merlukeun hiji washer anyar, atawa tekenan cai tina garis suplai boh teuing tinggi atawa teuing low.

Cecekelan keran hese beroperasi

Ilaharna mangrupa tangguh pikeun beroperasi cecekelan bisa lumangsung alatan sédimén atawa lebu geus ruksak cartridge nu.

 

Uing, potongan logam sarta mineral bisa ngaruksak segel dina cartridge nu.

Anjeun oge bisa kudu ngaganti cartridge atawa mieun lisah eta kalawan gajih basis silicone. Ulah make gajih keran kelas tukang ledeng urang, sprays silikon atawa pelumas nu bisa ngandung minyak bumi. minyak bumi dumasar-Perminyakan bisa meta jeung anjing laut karét sarta bisa ngakibatkeun cecekelan pikeun jadi malah leuwih hésé beroperasi.

Mei 05
Dipasang Ku Liu shing

Aya loba jenis plumbing pipa keur wangunan padumukan atawa komérsial. pipa Plumbing kayaning PEX, Tambaga na PVC anu dipaké ilaharna gumantung kana aplikasi maranéhna jeung lokasi nu sipatna dipasang. Sajaba ti éta aya sababaraha jenis pipe plumbing lianna kayaning hideung, galvanized sarta kuningan. Hayu urang tingali di handap aplikasi pangalusna pikeun paling umum plumbing pipa dipaké.

1

 Steel Steel pipa

pipe stainless steel
pipe stainless steel. Poto Hans Pixabay

stainless steel bisa katembong rapih tapi mangrupakeun pipa baja pisan expensive.Stainless anu dipaké di wewengkon tunduk korosi tur deukeut wewengkon basisir. jenis ieu pipe nyaéta sadia dina duanana fléksibel tur kaku sarta bakal butuh sababaraha couplings husus bisa napel tipe séjén pipa. Ulah galau pipa stainless steel kalawan pipa galvanized. Ieu aya di sagala rupa ukuran na tebih.

2

 PEX Piping

PEX plumbing manifold
PEX plumbing manifold. poto Makdesignbuild.com

Pex piping mangrupakeun piping palastik fléksibel anu geus jadi Pilihan populér di aplikasi bisnis padumukan na leutik. Sanajan ongkos awal rada luhur, pangropéa minimal sarta prosés instalasi gancang ngajadikeun eta pipa pangalusna keur sebaran cai jero wangunan. PEX piping nyadiakeun produk kurban bener bocor bébas kaunggulan leuwih piping tambaga. Salah sahiji drawbacks pangpentingna téh nya éta teu bisa dipaké dina aplikasi outdoor sabab sinar UV bisa ngaruksak nyaeta lapisan palastik outdoor.Tambih deui

3

 Tambaga Piping Dipaké di Plumbing

tambaga Beresih
tambaga bersih sanggeus eta geus motong. poto Cedarcityrecycling.com

pipa tambaga meureun paling pipe plumbing tradisional dipaké alatan durasi éksténsif maranéhanana jeung reliabilitas. Aranjeunna nyadiakeun résistansi korosi punjul, bahan hébat bisa dipaké pikeun cai panas sarta tiis, sarta eta bisa junun gampang. Sanajan kitu, faktor pangpentingna mertimbangkeun saméméh ngagunakeun piping tambaga nya éta perlu soldered babarengan jeung eta bisa merlukeun fittings tambahan. Teu dulur téh alus dina pipa tambaga soldering, tapi artikel Kumaha mun Solder pipa Tambaga bisa mantuan anjeun.

4

 PVC Piping

pipe PVC
pipe PVC. Poto publicworksgroup Flickr

PVC pipa plumbing digunakeun pikeun tiis sarta panas cai potable ogé kalayan aplikasi kokotor. pipa PVC rupa-rupa dina ketebalan sarta konfigurasi maranéhna gumantung kana aplikasi mana eta bakal dipake. Contona, pipa cai tekanan, henteu sarua pipa solokan, sarta teu sarua jeung nu leuwih dipaké dina sistem badai drainase. produk plumbing palastik dirancang pikeun aplikasi cai potable biasana ditunjuk ku boh "NSF-PW" atawa "NSF-61" pikeun nunjukkeun yén produk nu luyu jeung sarat épék kasehatan NSF / ANSI Standar 6.

5

 Pipa Plumbing Galvanized

pipe Galvanized
pipe Galvanized. Poto Imah depot

piping Galvanized ieu dipaké sababaraha taun ka pengker jadi standar pikeun proyék-proyék padumukan. Sanajan kitu, ku waktos biasa digunakeun kirang sering sabab keyeng tiasa ngawangun nepi jero pipa diaméterna leutik. Mun pipe cukup heubeul, teras anjeun tiasa ningali cai datang ti keran kalawan ngambah karat sakumaha skala bisa megatkeun leupas ti jero pipa nu. pipa Galvanized bisa dipaké pikeun ngangkut cai abu atawa cai non-potable.

6

 Pipa Kuningan Dipaké di Plumbing

Kuningan plumbing
Kuningan plumbing. Poto EugenesDIYDen Pixabay

pipa Kuningan plumbing nyadiakeun hébat lalawanan karat piping, upami ayeuna teh dijieunna tina 67% kana 85% tambaga. Pangalusna pipe kuningan kelas ieu dicandak lamun alloy ngandung 85% tambaga jeung disebut pipe kuningan beureum. Kuningan piping nyadiakeun bahan langgeng panjang nu teu keyeng dina interior jeung teu ngabalukarkeun karugian gesekan jero pipe nu. pipa Kuningan plumbing anu gampang thread ti pipa baja tur alus teuing pikeun panas-cai sarta Sistem distribution badag, kayaning fittings pompa, bak cai, sarta sumur. pipe Kuningan ilaharna condong panungtungan panjang tinimbang bahan plumbing lianna. pipe Kuningan umumna asalna di 12-suku tebih lempeng.

7

 Tuang Beusi Piping

pipe beusi tuang
Tuang pipe beusi. Poto McWane, Inc.

pipa plumbing beusi tuang nu ilaharna dijieun salaku tipe bel-na-spigot. Ieu bisa kapanggih ogé kalawan mendi threaded tapi nu leuwih mahal ti bel na salah spigot. pipa ieu heavier tinimbang pipa sejen, ilaharna dipaké pikeun sistim distribusi cai, atawa instalasi underground salaku pipe utama dina drainase atawa solokan sistem. Ukuran pangleutikna nu ilaharna maksudna manufactures nyaeta 4 "pipe, cukup badag nepi ka dipaké dina aplikasi padumukan. Tuang pipe beusi téh beurat jeung kudu dirojong bari maneh ngumpul gabungan a.

Mei 05
Dipasang Ku Liu shing

Salesman diajak ngobrol kulawarga Hispanik di toko suplai mandi

 

jamban

Jamban téh parabot bener penting dipake terus jeung salah sahiji buah paling overlooked tina mandi a. Jalma bakal leuwih difokuskeun a bak mandi atawa kasombongan tinimbang fokus dina WC. Aya loba jenis jamban, kayaning tradisional, tingkat low, deui témbok, témbok ngagantung, sarta loba deui. Tapi estu penting uninga nu teu sakabéh jamban nu jamban baku. Ku kituna, pastikeun anjeun pariksa pituduh toilét dibeuli urang.

Guide meuli toilét

Buku dibeuli toilét ieu bakal mantuan Anjeun sateuacan Anjeun meuli toilét Anjeun salajengna. Jadi pastikeun ka:

  • Mutuskeun lamun gé jadi maké salah sapotong atawa dua sapotong toilét
  • WC dipilih bakal jadi sasuai jeung standar lokal
  • Pilih jinis instalasi
  • Ngukur ruang nu sadia tempat WC bakal dipasang
  • Nalika mungkin, coba mésér toilét hiji tina ngaran branded
  • Mutuskeun antara hiji toilet mangkuk sirkular atanapi elongated

Fitur toilét

Salian pituduh dibeuli, ogé nganggap ieu fitur toilét penting

  1. Cai Saving- Sababaraha jamban bisa boga cai sertifikasi rasa, jamban tinggi-efisiensi flushing kalawan galon 1.28 atanapi kirang per siram, sakumaha dibandingkeun jeung galon 1.6 of jamban konvensional.
  2. Dual Flush- Naha rék milih hiji toilet nu bisa nyadiakeun Anjeun sareng kamampuhan pikeun boga siram parsial pikeun cair atawa siram pinuh pikeun runtah solid?
  3. Toilét Saeful Height- kanyamanan jamban dianggap salaku jamban non-tradisional. A mangkuk pasisian standar ieu lokasina ngeunaan 15 inci luhureun lanté, tapi jamban cacah dina 17 inci dianggap leuwih pangalusna. A inci 17 komo 19 inci toilét mangkuk jangkungna oge bakal di patuh kana Amerika kalawan disabilities Act.
 
  1. Mangkuk shape- Hiji mangkuk elongated, najan ngawengku leuwih spasi, nyadiakeun leuwih spasi seating tur ngamungkinkeun pangsaeutikna odors kabur. Candak ieu kana tinimbangan salaku hiji mangkok elongated bisa jadi nepi ka 6 "leuwih panjang batan mangkok baku.
  2. One Piece Toilet- Dua sapotong jamban anu langkung mirah ti salah sapotong urang tapi aranjeunna condong akumulasi lebu di antara tank jeung mangkuk. Hiji-sapotong jamban anu leuwih mahal jeung tiasa harder masang ti dua-sapotong toilét. Sedengkeun pikeun pagelaran aranjeunna ampir sarua.
  1. Siram flappers Systems- karét hal jaman baheula. Néangan munara siram anyar anu leuwih dipercaya ti flappers heubeul. Tekanan-mantuan jamban téh beuki flushers cai-efisien ti jamban gravitasi.
  2. Valve- Pindah sanggeus jamban nu gaduh klep sahanteuna hiji inci 3 siram. jamban Tradisional boga inci klep 2 anu dikirimkeun dorong kirang ti leuwih anyar.
  3. Kasar-di Dimensions- Jarak ti témbok deui ka lawang garis cai beda-beda ti model model, jadi ménta saméméh anjeun meunang toilét anyar Anjeun.
  4. Noise- Noise bisa jadi faktor lamun toilet anjeun bade dipasang deukeut wewengkon transit tinggi.
  5. Color- Leuwih ti 80 persen lebet sanggeus bodas tradisional, najan beuki loba jalma unggal dinten nyobian kelir aheng anyar.
  6. Lines- cai Paké garis cai stainless steel fléksibel gantina atanapi kaku garis tambaga Chrome-platted.
  7. Cicing-Pareum Valve- Aya sababaraha jinis sambungan pikeun klep Cicing-pareum. sambungan Solder sarta sambungan komprési anu panglobana dipaké, tapi pastikeun yén anjeun teu boga pipa beusi heubeul sabab bisa merlukeun sababaraha nurun sambungan béda.

toilét Manufacturers

Di handap ieu mangrupakeun pabrik toilét luhur nu bisa Anjeun manggihan di AS. Eta sadayana bakal gumantung kana faktor saméméhna tur sabaraha duit klien nu daék mayar.

  • Toto-Toto téh salah sahiji 3 badag tina pabrik toilét
  • Kohler- Köhler nawarkeun produk pohara alus dina harga nu lumrah.
  • Amérika Standar-Kanggo harga murni, anu Amérika Standar toilét téh saingan pantes.
Mei 05
Dipasang Ku Liu shing

jangkungna ring anduk

Anduk Ring na Asesoris Mandi Instalasi Karyadi lianna

asesoris mandi téh ilaharna salah sahiji hal panganyarna bisa dipasang nalika remodeling atanapi dina mangsa proses pangwangunan. Sanajan kitu, lamun teu nyaho kumaha jeung dimana install asesoris mandi, teras anjeun tiasa ngajalankeun kana masalah badag anjeun bisa pangeboran leuwih Kotak ngabalukarkeun Karuksakan ku pangeboran perlu. Di dieu aya sababaraha jangkung dianjurkeun nu bisa Anjeun pake nalika masang asesoris mandi.

Inget salawasna ganda parios kalawan Konci gedong lokal Anjeun jeung tungtunan Ada.

Loba ieu jangkung dianjurkeun nu dicokot tina padumukan Code Internasional (IRC), syarat ti Amerika jeung disabilities Act sarta diterbitkeun ku Badan Asosiasi Dapur & mandi Nasional.

Baku Eunteung Instalasi Jangkungna

Kaca spion bisa dipasang dina jangkungna béda gumantung kana jenis tina eunteung keur dipasang. Salaku guideline umum, aranjeunna bisa dipasang antara 38 na 42 inci. ukur ieu patali jeung jangkungna handap eunteung, nu diukur ti lanté finish. rekomendasi abdi nu eunteung bakal dipasang kalawan ujung handap beungeut reflecting euweuh luhur batan 40 inci luhureun lanté finish. Kadang-kadang anjeun bakal hoyong museur eunteung jeung témbok jeung kasombongan keur kaperluan estetika. Disarankeun masang tunggal full-panjangna eunteung di unggal washroom lamun mandi bakal dipaké ku masarakat.

 

Jangkungna instalasi keur rak Mandi

Rak nu dipasang di pagunungan béda gumantung kana pamakéan sarta jenis ti rak keur dipasang. Biasana lajeng bisa dipasang antara 3 kaki na 4 kaki teuing, sabab mirrors.However, ieu bakal rupa-rupa gumantung kana jenis mandi na aya trend anyar pikeun mibanda niches tinimbang rak.

Mandi Asesoris pamasangan: Sabun Dish / Sabun Dispenser

The sabun piring kudu dipasang dina hiji jangkungna dumasar 44 inci atawa saluhur 54 inci. Lokasi jangkungna sabun piring bakal ayana kaluar tina pancuran semprot. Sedengkeun dispenser sabun kudu dipasang dina minimum 40 inci sarta saluhur 48 inci. Ideally wewengkon plato sabun bakal dipasang di 48 inci; kumaha oge, mun téh mangrupa dispenser sabun, tombol push ngusulkeun ditempatkeun 44 "maksimum luhur FF.

Anduk Instalasi Ring Jangkungna

Ring anduk kudu dipasang antara 50 inci sarta 52 inci jangkungna, nu diukur ti lanté finish. Mun anjeun ukur tina batil lajeng téh bakal ngagantung 20-22 inci luhur eta. Sacara umum, jangkungna minimum mutlak nyaéta 36 "kanggo towels, 18" kanggo nyeuseuh cloths diukur tina countertop kasombongan.

Pamasangan jangkungna anduk rail bakal rupa-rupa gumantung kana jenis jeung pamakéan kamar mandi. rel moal dipasang di luhurna sarua lamun mandi bakal dipaké ku barudak. A rail anduk bakal dipasang 48 inci luhur lantai. Anjeun hoyong pariksa ogé lokasi toko listrik jeung karya kotak hiasan. Nalika masang sababaraha rel anduk, ngukur hiji nu bakal pangluhurna, lajeng melu anduk di tingkat éta.

inci Tandaan 2 handap wewengkon mana handap anduk jeung anu kudu tempat masang rail kadua.

Toilét Paper Roll Holder Jangkungna?

The wadah roll tisu toilét bisa dipasang antara 19 na 26 inci tina lantai. The Amerika kalawan disabilities Act nyorong maké 19 inci sedengkeun Dapur & mandi Association Nasional ngajak 26 inci sakumaha jangkungna idéal. Mun anjeun teu mibanda loba spasi, anjeun bisa jadi hoyong mertimbangkeun ngalampirkeun ka sisi batil.

Asesoris mandi pamasangan: Kabinet

cabinets mandi téh ilaharna dipasang di 54 inci luhureun lanté réngsé. Maksudna sabab biasana kudu baku kasombongan a 36 inci tambah 18 inci tina spasi jelas ngahalangan. Kadangkala kombinasi eunteung / kabinét dipilih jadi pastikeun geus eta dipasang di 12 inci on luhureun countertop nu.

Mandi Asesoris pamasangan: bar grab

Cengkraman bar kudu ditempatkeun sahenteuna 33 "-36" luhureun lantai. Nalika instalasi téh dina témbok sisi cengkraman bar bakal jadi 42 inci minimum lila, ayana 12 inci maksimum ti témbok pungkur tur dilegaan 54 inci tina wall.There pungkur mangrupa informasi tambahan ngeunaan cara install cengkraman bar, sakumaha dianjurkeun ku Amerika kalawan disabilities Act dina artikel urang ngeunaan grab bar.

Jangkungna instalasi keur Hand Dryers

dryers leungeun mibanda sababaraha tungtunan nu leuwih husus, sabab kudu bisa jadi dioperasikeun gampang nerapkeun hijina unit force.These minimum wajib papanggih dimensi Ada husus di hormat ka sabaraha maranéhna bisa nonjol na kedah ti warna kontras. Tombol push kudu dipasang dina 38 inci luhur FF kalawan sahenteuna hiji spasi lanté jelas ngeunaan 30 "x 48" di hareup them.When dryer leuwih ti hiji leungeun anu dipasang, unit kadua bisa dipasang antara 42 "-48" luhureun lanté rengse.

Mei 05
Dipasang Ku Liu shing

Apdet mandi anjeun ku refreshing ka cet kana bak mandi anu.

Maca deui
Mei 05
Dipasang Ku Liu shing

pancuran outdoor henteu ngan pikeun poolside sarta pantai umum deui. Aranjeunna nuju gancang kenging gelar tambahan refreshing ka kamar mandi imah sapopoé.

Maca deui
Mei 05
Dipasang Ku Liu shing

Diajar sagala ngeunaan bathtubs kaasup kumaha carana nyabut jeung ngaganti salah.

Maca deui
Mei 05
Dipasang Ku Liu shing

Ngeureunkeun parobahan suhu cai pancuran dadakan ku cara masang hiji klep anti tatu kabeuleum di pancuran Anjeun.

Maca deui
Mei 05
Dipasang Ku Liu shing

pancuran kit ci acan stylish Ieu tiasa ngosongkeun spasi dina mandi leutik.

Maca deui
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS CA CEB NY zh-CN zh-TW CO HR CS DA NL EO ET TL FI FR FY GL KA DE EL GU HT HA HAW IW HI HMN HU IS IG ID GA IT JA JW KN KK KM KO KU KY LO LA LV LT LB MK MG MS ML MT MI MR MN MY NE NO PS FA PL PT PA RO RU SM GD SR ST SN SD SI SK SL SO ES SU SW SV TG TA TE TH TR UK UR UZ VI CY XH YI ZU luhur ahir mandi keran produsén mandi keran produsén pancuran keran produsén mandi hardware asesoris mandi kualitas luhur hotel mandi facuet fixture mandi méwah sistim jet awak produsén sensor keran produsén pancuran concealed china pabrik china Sistim pancuran china asesoris mandi supplier témbok dipasang supplier ketok