Armati Produk jeung Plant

Armati sorangan tutuwuhan produksi sedeng-ukuran jeung 10000 méter pasagi jeung 150 worker.We fokus dina paling luhur ahir lima Stars Hotel pasar proyek, jeung prakték gede di customer market.Our ieu di antarana Hotel jeung desainer Interior, kontraktor, developer (lolobana mungkas pamaké ), ritel jeung sebaran teu priority.We urang nerapkeun produksi JIT style.In 2015, elehan pasar Cina urang ngeunaan USD 12 juta, pikeun sakabéh elehan bisnis teguh ka 35 juta USD.

 
 

 

  

 

Jéntré kasampak ON ARMATI Produk

Armati make kelas luhur material logam atah, diimpor komponén keran (cartridge, aerator, selang) jeung téknologi palapis sateuacanna, nu nyieun produk Armati dina kualitas grade.The komposisi eusi tambaga pangluhurna di produk brand umum ieu 50 ka 53%, jumlah lead ngeunaan 5% .The bakal déposisi lead getih manusa, ngarah sistim saraf puseur, ginjal jeung make produk problems.Armati kaséhatan séjénna 62 # tambaga, komponén tambaga ngeunaan 61% -63%, eusi kalungguhan téh 11.2%, urang ulah ngumbah kalungguhan dina beungeut bagian aliran cai internal keran, nu bakal no ngarugikeun pikeun awak keran.

 

1)nyeuseuh lpatalina jeung masalah prosés eadkaséhatan masarakat.

 

 

 

 

2) Armati make impor 62 # kuningan jeung 3 alloy # séng.

 

 

 

 

3) cartridge keramik siram jeung Kerox jeung neoPERL aerator.

 

 

 

 

4) prosés palapis maju jeung PVD.

 

 

 

 

 

 

 

 

AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS CA CEB NY zh-CN zh-TW CO HR CS DA NL EO ET TL FI FR FY GL KA DE EL GU HT HA HAW IW HI HMN HU IS IG ID GA IT JA JW KN KK KM KO KU KY LO LA LV LT LB MK MG MS ML MT MI MR MN MY NE NO PS FA PL PT PA RO RU SM GD SR ST SN SD SI SK SL SO ES SU SW SV TG TA TE TH TR UK UR UZ VI CY XH YI ZU luhur ahir mandi keran produsén mandi keran produsén pancuran keran produsén mandi hardware asesoris mandi kualitas luhur hotel mandi facuet fixture mandi méwah sistim jet awak produsén sensor keran produsén pancuran concealed china pabrik china Sistim pancuran china asesoris mandi supplier témbok dipasang supplier ketok