lartësia ring peshqir

Unaza peshqir dhe pajisje banjo tjera Heights instalimit

pajisje banjo janë zakonisht një nga gjërat më të fundit të jetë i instaluar kur remodeling apo gjatë procesit të ndërtimit. Megjithatë, në qoftë se ju nuk e dini se si dhe ku për të instaluar pajisje banjo, atëherë ju mund të kandidojë në probleme të mëdha si ju mund të shpimit mbi pllaka shkaktojnë dëme nga shpimit të panevojshme. Këtu janë disa lartësitë e rekomanduar që ju mund të përdorni kur instalimi pajisje banjo.

Mbani mend gjithmonë për të dyfishtë kontrolloni me kodet tuaj lokale të ndërtimit dhe udhëzimet ADA.

Shumë nga këto lartësi të rekomanduara janë marrë nga Kodi Ndërkombëtar Banesave (IRC), kërkesat e amerikanëve me Aftësi të Kufizuara Akti dhe botuar nga Kitchen & Bath Shoqatës Kombëtare.

Standard Mirror Instalimi Lartësia

Pasqyra mund të instalohet në një lartësi të ndryshme në varësi të llojit të pasqyrës duke u instaluar. Si një udhëzues të përgjithshëm, ata mund të jetë i instaluar në mes të 38 dhe 42 inç. Kjo matje është e lidhur me lartësinë e poshtme të pasqyrës, matur nga kati finishit. Rekomandimi im është se pasqyrë do të jetë montuar me buzë e poshtme të sipërfaqes reflektuar jo më të larta se 40 inç mbi katin e finishit. Ndonjëherë ju do të duan të Qendrës pasqyrë me mur dhe të pavërtetën për qëllime estetike. Është e rekomanduar për të instaluar një pasqyrë të vetme të plotë të gjatë në çdo banjo kur dush do të përdoret nga publiku.

Instalimi Lartësia për Banjo rafte

Raftet janë instaluar në lartësi të ndryshme në varësi të përdorimit dhe lloji i raft duke u instaluar. Normalisht pastaj mund të instalohet në mes 3 këmbët dhe 4 këmbët shumë, si mirrors.However, kjo do të ndryshojnë në varësi të llojit të banjo dhe ka prirje e re që të ketë niches në vend të rafte.

Banjo Accessories Instalime: Soap Dish / sapun bombol me vrimë nxjerrëse

Gjellë sapuni duhet të jetë i instaluar në një lartësi të përafërt 44 inç ose më e lartë si 54 inç. mbajtëse sapuni lartësia vendndodhja do të jetë e vendosur jashtë nga dush llak. Ndërsa bombol me vrimë nxjerrëse sapun duhet të jetë i instaluar në një minimum 40 inç dhe aq i lartë sa 48 inç. Idealisht sapuni do të instalohen në 48 inç; Megjithatë, në qoftë se kjo është një bombol me vrimë nxjerrëse sapun, buttons shtytje e tyre duhet të jenë të vendosura 44 "maksimumin lart FF.

Towel Unaza Instalimi Lartësia

Unaza peshqir duhet të jetë i instaluar në mes të 50 inç dhe 52 inç lartësi, të matura nga kati finishit. Nëse jeni të matur atë nga pavërtetën, atëherë është e do të jetë i varur inç 20-22 mbi të. Në përgjithësi, lartësia minimale absolute është 36 "për peshqir, 18" për lloj pëlhurash të lajë matura nga countertop kotësi.

hekurudhor peshqir lartësia instalimit do të ndryshojnë në varësi të llojit dhe përdorimin e banjo. Hekurudhor nuk do të jetë i instaluar në të njëjtën lartësi kur banjo do të përdoret nga fëmijët. Një hekurudhor peshqir do të instalohet 48 inç mbi dysheme. Ju doni të kontrolloni edhe vendndodhjen e priza elektrike dhe punë dekorative tjegull. Kur instalimi binarët shumta peshqir, të matur atë që do të jetë më i lartë, dhe pastaj dele një peshqir në atë nivel.

inç Mark 2 nën zonën ku poshtme peshqir dhe se duhet të jetë vendi për të instaluar hekurudhor dytë.

Toilet Paper Roll mbajtës Lartësia?

Mbajtësi roll letër higjienike mund të instalohet në mes 19 dhe 26 inç nga dyshemeja. Amerikanët me Aftësi të Kufizuara Akti inkurajon përdorimin 19 inç ndërsa Kitchen & Bath Shoqata Kombëtare rekomandon 26 inç si kulmin ideale. Nëse ju nuk keni shumë hapësirë, ju mund të dëshironi të marrin në konsideratë bashkimin e saj në anën e kotësi.

Pajisje banjo Instalime: Kabineti

kabinete banjo janë instaluar zakonisht në 54 inç mbi dysheme mbaruar. Kjo është për shkak se ju zakonisht do të keni një 36 kotësi standarde inç plus 18 inç të hapësirës të qartë në mes. Ndonjëherë një kombinim i pasqyrë / kabinetit është zgjedhur në mënyrë të sigurt që të ketë atë të instaluar në 12 inç në krye të countertop.

Banjot Instalime: Grab Bars

bare Grab duhet të vendosen në pak 33 "-36" mbi dysheme. Kur instalimi është në mur anësor bar Grab do të jetë 42 inç minimum të gjatë, e ndodhur 12 inç maksimale nga muri pasme dhe zgjerimin 54 inç nga wall.There pasme është informacion shtesë mbi atë se si për të instaluar bar kap, siç rekomandohet nga amerikanët me Aktin aftësi të kufizuara në artikullin tonë rreth bare kap.

Instalimi Lartësia për tharëse dore

tharëse dore kanë disa udhëzime më specifike, si ata duhet të jenë në gjendje për të operohet me lehtësi aplikuar vetëm njësi minimale force.These mblidhet dimensione specifike ADA në lidhje me se sa ata mund të zgjatet dhe duhet të jetë nga një ngjyrë të kundërta. Butoni shtytje duhet të jetë i instaluar në 38 inç mbi FF me të paktën një hapësirë ​​të qartë në tokë prej 30 "x 48" në frontin e them.When tharëse më shumë se një dorë është instaluar, njësia e dytë mund të jetë i instaluar në mes 42 "-48" mbi katin e përfunduar.