Shitës duke folur me familjen spanjolle në banjo dyqan furnizimit

Tualet

Tualetet janë pajisje të vërtetë të rëndësishme të përdorura vazhdimisht dhe një nga pjesët më të neglizhohet e një banjo. Njerëzit do të përqëndrohet më shumë në një vaskë apo kotësinë në vend të përqëndruar në tualet. Ka shumë lloje të tualeteve, të tilla si niveli tradicionale, të ulët, përsëri në mur, mur varur, dhe shumë më tepër. Por kjo është me të vërtetë e rëndësishme të dini se jo të gjitha tualetet janë tualetet standarde. Pra, të jetë i sigurt për të kontrolluar udhëzuesin tonë tualet blerjen.

Tualeti Blerja Guide

Ky udhëzues tualet blerja do t'ju ndihmojë para se të blej tualet tuaj të ardhshëm. Pra, të jetë i sigurt për të:

 • Vendosni nëse ju do të jetë duke përdorur një një copë apo dy copë tualet
 • Tualeti i zgjedhur duhet të jetë në përputhje me standardet lokale
 • Zgjidhni llojin e instalimit
 • Masa hapësirën në dispozicion, ku do të instalohet tualet
 • Kur është e mundur, do të përpiqen për të blerë një tualet nga një emër të markës
 • Vendosur në mes një tas rrethore ose të zgjatur tualet

Features Tualeti

Përveç udhëzues blerjen, të marrë në konsideratë këto karakteristika të rëndësishme tualet

 1. Uji Saving- disa tualete mund të ketë një ujë kuptim certifikimit, tualete të lartë të efikasitetit të shtyer me gallons 1.28 ose më pak në ndjenjë të nxehtë, në krahasim me gallons 1.6 e tualeteve konvencionale.
 2. Dual Flush- A doni të zgjidhni një tualet që mund t'ju japin me aftësinë për të pasur një ndjenjë të nxehtë të pjesshëm për lëngje ose një ndjenjë të nxehtë të plotë për mbetjet e ngurta?
 3. Tualeti WC Bowl lartesia Comfort konsiderohen si tualete jo-tradicionale. Një tas rim standarde ndodhet rreth 15 inç mbi dysheme, por tualetet lojë me birila në 17 inç konsiderohen ato më të mirë. Një inç 17 dhe madje edhe një inç tualet lartësi 19 tas do të jetë në përputhje me amerikanët me Aftësi të Kufizuara Akti.
 1. Bowl formësoi Një tas zgjatur, edhe pse zë më shumë hapësirë, ofron më shumë hapësirë ​​të shtrojë dhe lejon më pak odors për të shpëtuar. Marrë këtë në konsideratë si një tas zgjatur mund të jetë deri në 6 "më shumë se një tas standarde.
 2. One Piece Toilet- Dy copë tualetet janë më të lira se një pjesë të por ata kanë tendencë akumuluar pluhur në mes tank dhe tas. WC One-copë janë më të shtrenjta dhe mund të jetë e vështirë për të instaluar se një tualet dy-copë. Sa për punën e ato janë pothuajse të njëjta.
 1. Flush flappers sisteme të gomës janë gjëra të së kaluarës. Shiko për kullat e reja turret që janë më të besueshme se flappers vjetra. Presioni-ndihmuar WC janë shumë flushers ujit-efikas sesa WC gravitetit.
 2. Valve- Shko pas tualeteve që kanë të paktën një inç 3 turret valvulave. WC tradicionale kanë një valvul 2 inç që mbajti më pak se fut ato të reja.
 3. Rough-në Dimensions- Largësia nga muri përsëri në hyrje të linjës ujit ndryshon nga modeli i modelit, kështu që pyesni para se të merrni tualet tuaj të re.
 4. Zhurma Noise- mund të jetë një faktor kur tualet juaj do të jetë i instaluar në afërsi të zonave të larta tranzitit.
 5. Ngjyrë-Më shumë se 80 qind të shkuar pas të bardhë tradicional, edhe pse gjithnjë e më shumë njerëz çdo ditë janë duke u përpjekur ngjyra të reja ekzotike.
 6. Uji Lines- përdorimit fleksibël linjat ujë çeliku inox vend ose linjat e ngurtë krom-thurën bakrit.
 7. Shut-Off Valve- Ka lloje të shumta të lidhjeve për një valvul mbyllur-off. lidhje lidhës dhe një lidhje compression janë më të përdorura, por të jetë i sigurt se ju nuk keni gypave të vjetër hekuri si ata mund të kërkojë një lloj të lidhjes të ndryshme.

Prodhuesit Tualeti

Këto janë prodhuesit të lartë tualet që ju mund të gjeni në SHBA. E gjithë kjo do të varet nga faktorë të mëparshme dhe se sa para klienti është i gatshëm të paguajnë.

 • Toto-Toto është një nga 3 madh të prodhuesve të tualetit
 • Kohler- Kohler ofron produkte shumë të mira me çmime të arsyeshme.
 • American Standard-Për çmimin e pastër, tualet American Standard është një konkurrent i denjë.