Low Angle View Of dush

ndeshjeve Low-flowjanë mandatuar nga Akti Kombëtar i Politikave të Energjisë. ndeshjeve të ulët-rrjedhë mund të sigurojë homeowner me kursime të konsiderueshme dhe të jetë një masë të qëndrueshme në remodeling tuaj ose projektit të ndërtimit. ndeshjeve të ulët rrjedhës tilla si tualete, aerators rubinet, dhe kokat dush, mund të ofrojnë të njëjtën gjë e dobishme kur krahasohet me ndeshjeve jo të ulët të rrjedhës.

rrjedhë të ulët prodhuesit instalime ndryshojnë në teknologjinë e tyre të përdorura, Por ato mund të japin rezultate të njëjta, dhe mekanizma të reja janë duke u zhvilluar për t'u përdorur me ndeshjeve të ulët të rrjedhës.

Flow të ulët Kryetarët dushi

Low rrjedha dush kokat janë ato me një normë rrjedhjen e vogël se 2.5 GPM në një presion të ujit të paund 80 për inç katror (PSI). Megjithatë, kohëve të fundit rrjedha e ulët dush kokat edhe mund të ofrojë një normë të rrjedhës prej më pak se 2.0 GPM.Dy lloje themelore të rrjedhës së ulëtdush kokat janë:

  • Fletë-fletë-flow -Fletë-fletë-flow dush kokë do të formojnë rrjedhat e ujit dhe do të japë me një kontroll më të saktë të temperaturës.
  • aerating -Ky lloj i rrjedhës së ulët dush kokë do të përzihen me ujë me të ajrit duke formuar një lloj të mjegullt të spërkat me ujë. Kjo do të krijojë një sasi të madhe të avullit dhe lagështi, dhe në klimat me lagështi nuk janë të rekomanduara.

Low rrjedha dush kokat duhet të zëvendësojnë ato të vjetra që janë projektuar me një normë rrjedhjen e 5.5 GPM.

Low Flow Tualetet

WC ulëta rrjedhës dhe WC ultra-të ulët të rrjedhës janë projektuar për të përdorur gjysmën e sasisë së ujit të tualeteve tradicionale.WC ulëta rrjedhës janë mesatarisht 1.6 GPF, në vend të 3.5 GPF.

 

Dizajni i tualeteve të ulët-rrjedhës ka qenë nën zjarr për shkak të pretendimit se disa modele nuk mund të turret tualet në një mënyrë efikase. teknikat më vonë dhe performanca tualetet janë modernizuar për lehtësim këto probleme, dhe ata janë të dizajnuara, shumicën, menjë gjysmë opsion turret për të mbeturinave të lëngshme dhe një ndjenjë të nxehtë të plotë për deponimin e mbeturinave të ngurta.

Shumë WC ulëta rrjedhës janë projektuar edhe për të zvogëluar probleme bllokoj sepse kalimi i tyre kullimit është më i gjerë.

  • Gravity-Fed Low Flow sanitar -Ky lloj i WC të ulët të rrjedhës përdor peshën tradicionale e ujit për të nxitur atë poshtë tas. Ata janë më të lira dhe më pak të zhurmshme se presioni-asistuar WC të ulët të rrjedhës.
  • Presioni-asistuar Low Flow sanitar -Ky lloj i WC të ulët të rrjedhës është zakonisht noisier por mund të reduktuar konsumin e ujit nga 45% në krahasim me tualete të gravitetit-ushqyer. Ky sistem përdor presionin e ajrit ndërtuar deri në brendësi tank për të shtyrë ujin poshtë.

Çfarë Rreth Faucets?

faucets vjetër lavaman mund të humbur një shumë ujë dhe të holla. Ju duhet të konsiderojnë zëvendësuar faucets tuaja, nëse ajo përdor më shumë se 2.5GPM. Ka disa ide që ju mund të zgjidhni për të zëvendësuar atë faucer vjetëruar. Ju mund të zgjidhni nëse për të zëvendësuar atë me një rubinet të re, zakonisht me pak se 1.5GPM ose duke instaluar një aerator. Aerator apo rrjedhjes restrictir mund të shtohet në pothuajse çdo rubinet, duke siguruar për një modifikim të lehtë dhe të lirë që do të ju kursejnë disa para gjatë viteve.

Përfitimet koston e përdorimit të ulët Flow Regjistrimet

ndeshjeve të ulët-rrjedhë mund me siguri të kërkojë një kosto shtesë upfront për të prokuruar, kur krahasohet me ndeshjeve tradicionale.

Megjithatë, që nga shumë kodet e ndërtimit kërkojnë që të ketë ndeshjeve të ulët të rrjedhës, ne kemi analizuar se sa kosto do Këto lloj të ndeshjeve mund të shtoni në propozimin tuaj ndërtimit. Në varësi të prodhuesit, një tualet bazë mund të kushtojë midis $ 75 dhe $ 450, vetëm instalime. Një rrjedhë tualet ulët lehtë mund të kushtojë rreth $ 100 më shumë në varësi të prodhuesit, por shpagim për atë klient mund të jetë aq shpejt si tre vjet për shkak të kursimeve në përdorimin e ujit.

Regjistrimet Low-Flow Përfitimet

  • Ideal për retrofitting
  • WC Low-rrjedhë mund të shpëtojë më shumë se gallons 20,000 ujë në vit për një familje katër anëtarëshe
  • Në dispozicion në një rrjet të gjerë të ngjyrave dhe stileve.
  • Rregulluar nga Shoqata Ndërkombëtare e pajisje hidraulike dhe mekanike Zyrtarët (IAPMO)
  • Duhet të plotësojnë Institutin e duhur amerikan standardeve kombëtare (ANSI)
  • WC e ujit-efikas të kursyer para në faturën tuaj mujore të ujit.