HYRJE

Inspektojë Përmbajtja Kit

Dush kit përfshin një një copë trekëndësh "neo-kënd" bazë, dhe panele muri që janë bashkangjitur direkt me studs mur. Edhe pse panelet janë bërë prej plastike e vështirë, ata janë të brishtë dhe duhet të trajtohet me kujdes. Përveç bazë dhe mur panele, kit përfshin qelqi anësore mure dhe një derë qelqi. Për të mbledhur dhe të instaluar njësi, ndiqni udhëzimet e siguruara nga prodhuesi.

HAPI 1

Instaloni Floor Drain

Në këtë kit, një sitë kati-ikjes dhe lidh tub ikjen duhet të jetë i instaluar para se të dush baza është instaluar (Image 1). Së pari, përshtaten copë litari neoprene mbi trungun e pjesën e sipërme dysheme-Drain dhe futur rrjedhin në bazë, pastaj vidhos pjesën e poshtme onto rrjedhin nga poshtë bazës (Image 2).

Bashkëngjitur një tub poshtëshënim PVC të rrjedhin dysheme-kullimit, duke përdorur çimento PVC. Pas baza është në pozitë, ky poshtëshënim është e bashkangjitur në përafërt-in pajisje hidraulike nga poshtë (Image 2).

HAPI 2

Jeffrey Rowe

Instaloni Base

Për të siguruar një të ngurta, jo-shqip pikëmbështetje për bazën dush, aplikoni një 1 "shtresë të trashë të kompleksit drywall mbi dysheme me pllaka ose subfloor.

Embed bazën dush në kompleksin para se të thahet.

HAPI 3

Instaluar panele muri

Paneli i parë mur përfshin pjesë qoshe dhe shtrihet në të djathtë (1 Image). Kini kujdes ekstra për nivelin dhe pozicionin këtë panel si duhet, sepse ajo do të ndikojë në pozicionin e pjesës tjetër të përbërësve dush.

Përdorni 1-1 / 2 "thonjtë mbulim galvanizuar për të kapem Paneli së pari mur përmes lojëra elektronike të ofruara në panel fllanxhë.

Masa vendndodhjen e tub showerhead dhe valvula (Image 2).

Pastaj transferimit dimensionet të dytë panel mur (Image 3). Saktësi është thelbësore.

vrima lindi për shitore hidraulike në të dytë panel mur (Image 4). Përdorni një grimë 3 / 4 "Forstner për vrimë dush tub. Nëse kërkohet, vrima të mëdha për dush trajton mund të shpuar me një pa vrima ose zgjerimin e drurit bit. Vendi skrap bllokuar nën panelin për të parandaluar pak stërvitje nga depërtimi dhe plasaritje plastike.

Pasi vrimat janë të shpuara, pozicionin murin e dytë në vend. Ky seksion slides në vend dhe lidhet me pajisje plastike formohem (Image 5). Sigurt atë të studs mur me thonjtë përmes fllanxhë ngulje, si në panelin e parë.

HAPI 4

Plotësoni mbyllje Glass

Para mbylljes në dush, bashkëngjitni dush kokë dhe valvula operativ (Image 1).

Bashkangjisni panel qelqi mbajtjen e kanaleve me seksionet e murit (Image 2).

Siguruar fut qelqi në kanalet mbajtës. Shto edge strips trim, nëse kusht.

Instaloni dush derën sipas udhëzimeve kit (Image 3).

HAPI 5

Jeffrey Rowe

Përfunduar muret banjo

Përfunduar muret ngjitur me dush kit duke instaluar (bordi green) drywall lagështi-rezistente direkt mbi fllanxha plastike.