Një nga Armati 5 filluar projektin hotel në Pekin, Kinë, të mirëpritur për të vizitojnë këtë hotel për të parë rubinet tonë.

Armati rubinet CATALOUGE ju lutemi shikoni më poshtë:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

Kempinski ju mirëpret në Yanqi Liqeni, një strehë të re të qetësi dhe bukuri, me pamje madhështore e malit Yanshan dhe Muri i Madh në Mutianyu, vetëm një orë me makinë nga Pekin Qendra e Qytetit. Sunrise Kempinski ofron miqve dhe familjeve të tyre një eksperiencë emocionuese në një vendpushim të ri plotësisht të integruar në periferi të Pekinit. Objektet përfshijnë dhoma 306 dhe suita, objektet e takimit, Kempsinki banjë, objekteve rekreative dhe palestër, klubi i fëmijës dhe një sërë ofertash të kuzhinës në nëntë restorante dhe bare e saj.

Projektuar nga Shanghai Huadu Arkitekt Dizajn Co, Sunrise Kempinski Hotel, Pekin mishëron formën e diellit në rritje dhe simbolizon harmoninë, unitetin dhe pafundësi. Nga një pikëpamje kënd anë, ndërtesa Hoteli është formuar si një goce e cila përfaqëson 'Pasuria' në kulturën kineze. Pikëpamja e parë është ajo e "Rising Sun" - simbolike të zhvillimit të ekonomisë së Kinës e që kalon shpejt.