Një nga Armati 5 fillojë projekti hotel në Evropë, të mirëpritur për të vizitojnë këtë hotel për të parë rubinet tonë.

Armati 413 seri rubinet CATALOUGE ju lutemi shikoni më poshtë:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

Përgjatë autostradë pa pagesë Florence-Siena, një mrekulli ajo që ndërtesa e re dhe futuristic, që ne gjejmë në fshatin Bargino (afër San Casciano Val di Pesa), mund të jetë.

Është winary të ri Antinori-së, si rezultat i një projekti ambicioz të kërkuar me forcë nga Family Antinori, i cili prodhon verë nga brezat 26 dhe, pas pesë shekujsh, lëviz selinë e saj nga qendra e Firences në zemër të "Chianti Classico" .Të bodrum ishte ndërtuar gërmonin në një kodër dhe pastaj të mbuluar ndërtesën me tokë.

Projekti i verës së re (që ka respekt të madh për mjedisin toskan dhe peisazhit) është unik, sepse kombinon risi arkitektonike dhe teknologjitë bashkëkohore të bërë verë me traditën e familjes së Antinori-së.

Ky hotel opend në shkurt 2013.