Një nga Armati 5 filluar projektin hotel në Kinë, Azi, të mirëpritur për të vizitojnë këtë hotel për të parë rubinet tonë.

Armati 447 seri rubinet CATALOUGE ju lutemi shikoni më poshtë:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

Changsha Vaya Hotel International
Vendosur në një vend qendror të Changsha, Changsha Vaya Hotel International vë çdo gjë qytet ka për të ofruar vetëm jashtë pragun tuaj. Pronës përmban një gamë të gjerë të objekteve për të bërë qëndrimi juaj një përvojë e këndshme. Të përfitojnë nga shërbim në dhomë 24-orëshe e hotelit, shërbim në dhomë, dhomë të familjes, park makinë, objektet për mysafirët me aftësi të kufizuara. Dhomat janë të pajisur me të gjitha lehtësitë që kanë nevojë për gjumë një natë të mirë. Në disa nga dhomat, mysafirët mund të gjeni televizion, qasje në internet - LAN (kompliment), dhoma jo duhani, qasje në internet - pa tel, dush. Për të rritur qëndrimin mysafirëve, hoteli ofron objekteve rekreative të tilla si golfit (në vend), sauna, masazh, spa, pishinë shtëpie. Stafi Friendly, objektet e mëdha dhe afërsia me të gjithë që Changsha ka për të ofruar janë tre arsye të mëdha ju duhet të qëndrojnë në Changsha Vaya International Hotel