Një nga Armati 5 fillojë projekti hotel në SHBA, të mirëpritur për të vizitojnë këtë hotel për të parë rubinet tonë.

Armati 548 seri rubinet CATALOUGE ju lutemi shikoni më poshtë:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

Mandarin Oriental, New York gëzon një pozicion kryesor në zemër të këtij qyteti portreti. Me pamje nga lumi Hudson, Central Park dhe horizontin e famshme, strehim tona te bollshme dhe objekteve luksoze 5-yll do të marrë frymë tuaj larg.