Një nga Armati 5 star hotel Projekti porosi rubinet në Kinë, të mirëpritur të vizitojnë këtë hotel për të parë rubinet tonë.

Armati standarde rubinet CATALOUGE ju lutemi shikoni më poshtë:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

http://www.armati.biz/custom-faucet-solution

Hotel Hui, Shenzhen

Ju jeni më të mirëpritur të gëzojnë elegant, cool, përvoja të paharrueshme në Hotel Hui (shqiptohet "Kway"), të vendosura shumë të përshtatshme për Futian-Konventa Qendra & HuaQiangBei zonën tregtare dhe ngjitur në Shenzhen Park bukur Qendror, 35 km nga aeroporti Shenzhen dhe në qasje të lehtë për të gjithë kohën e lirë të lartë Shenzhen-së dhe të biznesit destinations.The Hotel Hui është një shtëpi e përkryer për biznes dhe argëtim udhëtarët njësoj. Ky hotel i bukur dhe elegant është projektuar nga një nga disenjatorët e lartë të Kinës, Z. Yang Bang Shenit dhe menaxhohet me standardet e shërbimit të lartë të mikpritjes nga Swisstouches Hotele dhe Resorts - si pjesë e "më të veçantë Collection". Një kombinim perfekt për të gjithë mysafirët