Еден од Armati 5 почне хотел проект во Европа, добредојде на Посетете го овој хотел да ја видите нашата тапа.

Armati 413 серија тапа catalouge ве молиме проверете го следново:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

По должината на автопатот Фиренца, Сиена, еден се прашува што, кои се наоѓаат во селото Bargino (во близина на Сан Casciano Вал ди Pesa), би можело да биде дека новите и футуристички зградата.

Тоа е winary новиот Антинори, резултатот од амбициозниот проект силно сакаше од страна на семејството Антинори, кој произведува вино од 26 генерации, и по пет века, се движи своето седиште од центарот на Фиренца во срцето на "Chianti Classico" .На визба беше изградена ископување на ридот, а потоа го покрива зграда со земјата.

Проектот на новата винарија (кој има голема почит за тоскански животната средина и во пејзажот) е единствена по тоа што ги комбинира архитектонски иновации и модерна технологија на правење на вино со семејна традиција на Антинори е.

Овој хотел opend февруари 2013.