Еден од Armati 5 почне хотелот проект во Кина, Азија, добредојде на Посетете го овој хотел да ја видите нашата тапа.

Armati 447 серија тапа catalouge ве молиме проверете го следново:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

Чангша Ваја International Hotel
Постави во примарна локација на Чангша, Чангша Ваја Меѓународниот хотелски става се што е во градот има да понуди само надвор вашиот праг. Имотот располага со широк спектар на објекти за да го направат вашиот престој пријатен искуство. Искористете ги предностите на 24-часовна услуга во соба на хотелот, услуга во соба, семејство соба, паркинг, објекти за хендикепирани гости. Соби се опремени со сите погодности што треба за спиење добра ноќ. Во некои од собите, гостите можат да најдат телевизија, интернет пристап - LAN (комплементарни), не соби за непушачи, интернет пристап - безжични, туш. За да се подобри престојот на гостите, хотелот нуди рекреативни објекти, како терен за голф (на самото место), сауна, масажа, спа, затворен базен. Пријателски персонал, големи објекти и близина на сите дека Чангша има да понуди се три големи причини зошто треба да остане во Чангша Ваја International Hotel