Еден од Armati 5 почне хотел проект во САД, добредојде на Посетете го овој хотел да ја видите нашата тапа.

Armati 548 серија тапа catalouge ве молиме проверете го следново:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

Мандарински ориентални, Њујорк ужива примарна позиција во срцето на овој исконски град. Со поглед на реката Хадсон, Централ Парк и познатиот Панорама, нашата пространа сместување и луксузни 5-ѕвезда објекти ќе се зема здивот.