Kebijakan Privasi

Mangga ngganti teks iki karo Kebijakan Privasi sampeyan. Mangga nambah tambahan cookie website migunakake ngisor (eg, Google Analytics)

kebijakan privasi mranata metu carane ulah lan nglindhungi sembarang informasi sing menehi nalika sampeyan nggunakake situs iki. wis setya kanggo njupuk sing privasi iki dilindhungi. Apa kita takon kanggo nyedhiyani informasi tartamtu kang sampeyan bisa dikenali nalika nggunakake situs iki, sampeyan bisa njamin sing bakal mung bisa digunakake ing mituruti iki statement privasi. uga ngganti privasi iki saka wektu kanggo wektu dening nganyari kaca iki. Sampeyan kudu mriksa kaca iki saka wektu kanggo wektu kanggo mesthekake yen sampeyan seneng karo owah-owahan.

Apa kita ngumpulake

We ngumpulake informasi ing ngisor iki:

  • jeneng
  • hubungi informasi kalebu alamat email
  • informasi demografi kayata kode pos, pilihan lan kapentingan
  • informasi liyane sing cocog kanggo survey customer lan / utawa nawakake

Kanggo dhaftar exhaustive saka cookie kita ngumpulake ndeleng Dhaftar cookie kita ngumpulake bagean.

Apa kita apa karo informasi kita klumpukne

We mbutuhake informasi mangertos kabutuhan lan nyediani karo layanan sing luwih apik, lan ing tartamtu kanggo alasan ing ngisor iki:

  • Internal rekaman tetep.
  • Kita nggunakake informasi kanggo nambah barang lan layanan.
  • Kita periodik ngirim email babagan panggunaan promosi produk anyar, nawakake khusus utawa informasi liyane sing kita mikir sampeyan bisa nemokake menarik kanthi alamat email kang wis diwenehake.
  • Saka wektu kanggo wektu, kita uga bisa nggunakake informasi kontak sampeyan kanggo risèt pasar. Kita bisa ngubungi panjenengan liwat email, telpon, fax utawa mail. Kita bisa nggunakake informasi kanggo ngatur situs ing miturut kapentingan.

keamanan

We are setya kanggo njupuk informasi sing aman. Supaya kanggo nyegah akses ora sah utawa pambocoran, kita wis sijine ing Panggonan tata cara fisik, elektronik lan kepemimpinan cocok kanggo njogo lan nglindhungi informasi kita ngumpulake online.

Kadospundi kita nggunakake cookie

A cookie Berkas iki cilik kang nyuwun ijin kanggo diselehake ing hard drive komputer. Sawise sampeyan setuju, file sing ditambahake lan cookie mbantu njelasno lalu lintas web utawa ngijini sampeyan ngerti yen sampeyan ngunjungi situs tartamtu. Cookie ngidini aplikasi web nanggapi kanggo sampeyan individu. Aplikasi bisa web Ngatur sawijining operasi kanggo kabutuhan, seneng lan dislikes dening kumpul lan ngelengke informasi babagan pilihan.

Kita nggunakake lalu lintas cathetan cookie kanggo ngenali kang kaca sing digunakake. Iki mbantu kita njelasno data bab lalu lintas kaca web lan nambah website kita supaya Ngatur menyang customer kabutuhan. Kita mung nganggo informasi kanggo tujuan statistik analisis lan banjur data dibusak saka sistem.

Sakabèhé, cookie bantuan kita nyedhiyani sampeyan karo situs web luwih, dening Nerjemahake isoh kita kang ngawasi kaca sampeyan nemokake migunani lan sing aja. A cookie ing ora menehi cara kita akses menyang komputer utawa informasi ngenani, liyane saka data milih kanggo nuduhake karo kita. Sampeyan bisa milih kanggo nampa utawa nolak cookie. Paling web browser kanthi otomatis nampa cookie, nanging sampeyan bisa ngganti biasane setelan browser nolak cookie yen seneng. Iki ngindhari saka njupuk kauntungan lengkap website.

Pranala menyang situs liyane

Our website ngemot pranala menyang situs liyane saka kapentingan. Nanging, yen wis digunakake iki pranala menyang situs ninggalake kita, sampeyan kudu dicatet ora duwe kontrol samubarang sing liwat situs-situs liyane. Amarga iku, kita bisa ora tanggung jawab kanggo pangayoman lan privasi kabeh informasi sing nyedhiyani sakwentoro ngunjungi situs kuwi lan kuwi sing ora diatur dening statement privasi iki. Sampeyan kudu ngleksanani ati-ati lan katon ing statement privasi ditrapake kanggo website ing Pitakonan.

Ngontrol informasi pribadhi

Sampeyan bisa milih kanggo matesi koleksi utawa nggunakake informasi pribadhi ing cara ing ngisor iki:

  • kapan sampeyan takon isi ing wangun ing website, katon kanggo kothak sing bisa klik kanggo nunjukaké sing ora pengin informasi kanggo digunakake dening sapa bae kanggo tujuan marketing
  • yen sing sadurunge wis disetujoni kanggo kita nggunakake informasi pribadhi kanggo tujuan marketing, sampeyan bisa ngganti atine Panjenengan ing sawayah-wayah kanthi nulis utawa emailing kita ing sales@armati.biz

Kita ora bakal ngedol, dibagek utawa Lease informasi pribadhi kanggo pihak katelu kajaba kita kudu ijin utawa sing dibutuhaké déning hukum nglakoni. Kita bisa nggunakake informasi pribadhi kanggo ngirim informasi babagan panggunaan promosi pihak katelu kang kita mikir sampeyan bisa nemokake menarik yen marang kita sing pengin iki kelakon.

Sampeyan bisa njaluk rincian informasi pribadhi kang kita terus ngenani ing Data Protection undhang 1998. A ragad cilik bakal kebayar. Yen arep salinan informasi dianakaké ing sampeyan please nulis kanggo.

Yen sing pracaya samubarang informasi kita terus kowe iku salah utawa mboten pepak, please nulis utawa email kita sanalika bisa, ing alamat ndhuwur. Kita bakal sakcepete mbenerake informasi opo ketemu dadi salah.

Dhaftar cookie kita ngumpulake

Tabel ing ngisor iki dhaptar cookie kita ngumpulake lan informasi apa padha nyimpen.

jeneng cookiecookie Description
cart Asosiasi karo Kréta Blanja.
CATEGORY_INFO Nyimpen kategori info ing kaca, sing ngidini kanggo nampilake kaca luwih cepet.
mbandhingaké Item sing duwe ing dhaftar Products ing Bandingake.
Currency itungan sing disenengi
Customer Penerbitan versi ndhelik saka id customer karo nyimpen.
CUSTOMER_AUTH Indikator yen sampeyan lagi mlebu menyang nyimpen.
CUSTOMER_INFO Penerbitan versi ndhelik saka klompok customer kowe kagungane.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Nyimpen ID Segment Customer
EXTERNAL_NO_CACHE A flag, kang nengeri caching dipatèni utawa ora.
frontend Sampeyan sesssion ID ing server.
Tamu-VIEW Ngidini tamu kanggo sunting pesenan.
LAST_CATEGORY Kategori ditiliki panjenengan kaping pungkasan.
LAST_PRODUCT Prodhuk sing paling anyar sampeyan tingali.
NEWMESSAGE Tuduhake apa pesen anyar wis ditampa.
NO_CACHE Tuduhake apa wis diijini nggunakake cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link kanggo informasi bab cart lan ndeleng Sajarah yen wis takon ing situs iki.
jajak Pendapat ID sembarang Jajak Pendapat sampeyan bubar wis milih ing.
POLLN Informasi ing Jajak Pendapat apa sing wis milih ing.
RECENTLYCOMPARED Item sing wis bubar dibandhingake.
STF Informasi ing produk sampeyan wis dikirim menyang kanca-kanca.
STORE Tampilan nyimpen utawa basa sing wis dipilih.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Tuduhake apa customer diijini nggunakake cookie.
VIEWED_PRODUCT_IDS Produk sing wis bubar viewed.
Daftar Kepinginan Lan dhaftar ndhelik saka produk ditambahaké Wishlist Panjenengan.
WISHLIST_CNT Jumlah item ing Wishlist Panjenengan.
AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS CA Suriname sing gampang NY zh-CN zh-TW CO HR CS DA NL EO ET TL FI FR FY GL KA DE EL GU HT HA Haw IW HI HMN HU IS IG ID GA IT JA JW KN KK KM KO KU KY LO LA LV LT LB MK MG MS ML MT MI MR MN MY NE NO PS FA PL PT PA RO RU SM GD SR ST SN SD SI SK SL SO ES SU SW SV TG TA TE TH TR UK UR UZ VI CY XH YI ZU dhuwur mburi jedhing kran banyu Produsèn jedhing kran banyu Produsèn padusan kran banyu Produsèn jedhing hardware aksesoris jedhing kualitas dhuwur hotel jedhing facuet peralatan perlu kemewahan sistem jet awak Produsèn sensor kran banyu Produsèn padusan ndhelikke china pabrik china sistem padusan china aksesoris perlu supplier wall dipasang supplier tunyuk