Armati-- China Faucet Produsen kanggo Luxury Hotel Project.

 

Armati perlu hardware, produsen anjog saka dhuwur-bahan account sanitary ing Asia-Pasifik Region. We kudu jedhing tanduran produksi hardware kran banyu ing kutha kidul RRC Jiangmen (Heshan) .Aku ugaacquird a partners Manufaktur Jerman. awalsaka 1966 kita ndherek ing industri desain jedhing, miwiti saka agêng 1990s, kita miwiti kran banyu lan perlu industri produksi fitting, mungguh ing Foshan lan Heshan City.Our kategori produk kalebu kemewahan dhuwur mburi kran banyu, aksesoris hardware hotel jedhing, sistem padusan hotel, jamban flushing tutup, kran banyu sensor otomatis, lan lengkap karo Highly selaras watu Ponggawa jedhing Vanity lan bathtube.


Amati jedhing wis dadi partner Manufaktur OEM kanggo akeh Jerman lan Italia account uga dikenal, kalebu banget misuwur Dornbracht, Grohe, Hansgrohe, KWC, Gessi, Zucchetti lan ing, kadang kita gawé model lengkap, kadang kita sumber bagean lan components.With kualitas dhuwur produk lan unggul mbandingaken rega resonable, kita wis kasil narik utama bintang lima Hotel Management Grouping Asia-Pacific Region lan dadi partner kita long-term, kayata Kempinski, Sheraton, The Datai lan akeh liyane. (Priksa ngisor iki kanggo cilik sinau project Armati hotel)


Ing pasar domestik Cina, kita uga fokus ing project hotel kemewahan market.All saka distributor provinsi kita uga distributor resmi saka Grohe/ HANSGROHE/ DORNBRACHT.kita Uga supplier of Superstore paling gedhé ing donya kaya Walmart,TheHome Depot, Lowe kang, kita kaya expend nuduhake pasar internasional kita kanggo babagan kemewahan pasar hotel. (Priksa ngisor iki kanggo cilik sinau project hotel Armati ing domestik lan luar negeri)

 

 

Minangka hardware aProdusènkaro luwih saka 20 taun pengalaman, kita wis nambah nomer akeh jamur kanggo gaya kran banyu beda lan shape.Partner karo desainer Italia kita kudu 38 seri kran banyu lan seri 16 aksesoris perlu minangka range.But standar kita duwe30% bisnis domestik minangka pametumu adat, lan> 50 bisnis internasional% minangka produksi selaras OEM. (Priksa ngisor iki kanggo Armati katalog produk aksesoris kran banyu jedhing)

 


We propose kanggo gawé kran banyu unik kanggo saben desainer sing wis impen lan usulan! Kita MOQ kurang kanggo produksi OEM, kita malah bisa gawé selaraskran banyu kanggoproject khusus. Akumagine sing produser karo standar kualitas padha kanggo HANSGROHE, Grohe bisa nggawe kran banyu accroding menyang gagasan, sketsa, utawa gambar, lan mimpin mung 10 dina kanggo 4 minggu. (conto kita anyar saka desain idea kanggo ngrampungake produksi massa mung 45 days) . Iki bakal dadi unik, nuduhaké lan operator saka bakat, tatanan Desainer paling lan push tangan saka account Desainer Panjenengan. Kaya Starck philippe banget misuwur. (Priksa kene kanggo kran banyu Armati Custom kanggo studi kasus hotel

 

1) Aku kaya ngerti sajarah Amati, Apa Cina perusahaan utawa perusahaan ibukutha diduweni manca, lan apa hubungan antarane perusahaan saka Jerman?
We sing tim multi-national, kita basa produksi equit karo produksi Taiwanese lan Manajemen knowledge.We angsal tanduran Jerman karo pengalaman puluh ing ware.We sanitary nyewo Desainer produk Italia kanggo nggawe model.We kita dhewe sing loro Cina lan German.In ing pasar domestik Cina lan pasar internasional, digunakake Amati minangka account produk sanitary.


2) Aku kaya ngerti luwih saka basa produksi, kayata geografis lokasi, wilayah, buruh lan QC, uga ukuran saka bisnis, etc?
We duwe tanduran produksi medium-ukuran karo 10000 meter persegi lan 150 worker.We fokus ing paling dhuwur-mburi limang Stars Hotel pasar project, karo gedhe laku ing customer market.Our iki kalebuHotel lan Desainer Interior, contractor, pangembang (biasane mungkasi panganggo), retail lan distribusi ora priority.We kita ngleksanakake produksi JIT style.In 2015, pasar Cina turnover abab 12 yuta USD, kanggo kabeh turnover bisnis tenan kanggo 35 yuta USD.


3) Carane ngatur kran banyu? Aku duwe mung siji project ing tangan, aku bisa takon kanggo ngatur kran banyu ing?
We kudu 50% saka produk ekspor kanggo klien Ngatur kran banyu, mriksa kene kanggo rinci.


4) kran banyu sing panjenengan dhuwur-mburi, limang lintang hotel bahan, aku kaya ngerti rinci, Bisa introduce iku?
We nggunakake paling Kuningan kualitas kanggo nggawe kran banyu lan plating lan perawatan lumahing teknologi padha kanggo standar Jerman, We duwe saluran ngimpor dhewe kanggo komponèn kualitas kaya isi Keramik Kereox lan NEOPERL aerator. (mriksa kene kanggo Armati rinci produk kran banyu)


5) Bisa kurban hotel jedhing Suite, paket sakabèhé?

Mesthi, kita gawé jedhing hardware tembaga kaya kran banyu, aksesoris jedhing, padusan seri, lan sampah bathtub, kita uga kudu kang tanpa guna watu Ponggawa lan bathtub kanggo partner karo. We ngerti saben hotel jedhing iku unik, tindakake hotel kang tartamtu lingkungan, dimensi kanggo desain saben fitting.Sometimes jedhing, tuku account kondhang saka jedhing fitting, ora bisa cocok kanggo fasilitas sanitary lokal specification Panjenengan. Iku luwih apik kanggo golek pengalaman, njamin kualitas selaras Produsèn kanggo kerjo bareng karo, tetep efek seni lan ekonomi, Yen everybody mung nggunakake model account ana, ana ora perlu kanggo desainer.

6) Where is basa produksi, aku bisa bukak tanduran ing China?

basa produksi ing Cina kidul Jiangmen kutha (Heshan), Guangdong province.We nyiyapake kantor ing Shenzhen kanggo pasar domestik, kita kudu showroom ing kutha downtown.Welcome kanggo ngunjungi tanduran kita kanggo ngrembug requirement project. Kadang 1 utawa 2 days ngadhepi kanggo patemon kasunyatan bisa ngatasi akeh liyane masalah saka sawetara komunikasi email sasi.

(Priksa kene kanggotanduran produksi Armati lan rinci produk)

 

 

 

AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS CA Suriname sing gampang NY zh-CN zh-TW CO HR CS DA NL EO ET TL FI FR FY GL KA DE EL GU HT HA Haw IW HI HMN HU IS IG ID GA IT JA JW KN KK KM KO KU KY LO LA LV LT LB MK MG MS ML MT MI MR MN MY NE NO PS FA PL PT PA RO RU SM GD SR ST SN SD SI SK SL SO ES SU SW SV TG TA TE TH TR UK UR UZ VI CY XH YI ZU dhuwur mburi jedhing kran banyu Produsèn jedhing kran banyu Produsèn padusan kran banyu Produsèn jedhing hardware aksesoris jedhing kualitas dhuwur hotel jedhing facuet peralatan perlu kemewahan sistem jet awak Produsèn sensor kran banyu Produsèn padusan ndhelikke china pabrik china sistem padusan china aksesoris perlu supplier wall dipasang supplier tunyuk