Dhuwur mburi babak awak jet Produsèn sistem padusan China - Armati 284 711.000

More Ndeleng

Dhuwur mburi babak awak jet Produsèn sistem padusan China - Armati 284 711.000

kasedhiyan: ing Simpenan

Body jet 1 / 2 "putar dilapisi krom ...
$ 0.00

Details

kepala Luxury persegi padusan manufacturerChina / paling supplier sistem sirah udan padusan

Armati yaiku hotel kemewahan padusan sirah lan sistem padusan account, comelan kene kanggo Armati bath shower Katalog standar

, kitasing OEMProdusèn kanggo Jerman lan Italia merek kaya Grohe / Hansgrohe / Gessi / Zucchetti etc.Our padusan kemewahanaplikasi

kekandelan lapisan padha kanggo kran banyu item, Kita bisa kanggo gawé 60 differernt werna Rampung ing sistem sirah padusan padusan kemewahan kita.

Armati nggunakake bahan mentahan paling kalebu 59 + Kuningan / Australia Seng alloy, Kerox isi, neoperl aerator

lan akeh liyane, comelan ngisor ngerti produk lan tanduran produksi rinci.

Armati saiki aturan produk kanggo hotel star 5 kemewahan kaya Kempinski, Sheraton, Venetian The, Shangri-lalan akeh liyane,

klikGambar lan ngerti liyane.

.

Armati tansah ngawula partner minangka paling apik kanggo hotel lan interior desainer, kita bisa adat gawé unik

kran banyu basa ing gaya project hotel, sampeyan mung bisa nyedhiyani uskran banyu sampel, foto,gambar utawa malah atosidea,

kita bisa nggawe inspirasi menyang kasunyatan kran banyu ing 10days min, klik ing ngisor iki gambar ngerti liyane.

Welcome to priksaan sales@armati.bizlan ngunjungi kita showroom / tanduran ing China.

Reviews customer

Tulis Review Piyambak

Sampeyan lagi Reviewing: Dhuwur mburi babak awak jet Produsèn sistem padusan China - Armati 284 711.000

Apa rating iku? *

  star 1 stars 2 stars 3 stars 4 stars 5
Quality
Value
price

Tags Product

Gunakake spasi kanggo misahake tags. Gunakake kuotasi single ( ') frasa.

Dhuwur mburi babak awak jet Produsèn sistem padusan China - Armati 284 711.000

USD

$ 0.00

0

AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS CA Suriname sing gampang NY zh-CN zh-TW CO HR CS DA NL EO ET TL FI FR FY GL KA DE EL GU HT HA Haw IW HI HMN HU IS IG ID GA IT JA JW KN KK KM KO KU KY LO LA LV LT LB MK MG MS ML MT MI MR MN MY NE NO PS FA PL PT PA RO RU SM GD SR ST SN SD SI SK SL SO ES SU SW SV TG TA TE TH TR UK UR UZ VI CY XH YI ZU dhuwur mburi jedhing kran banyu Produsèn jedhing kran banyu Produsèn padusan kran banyu Produsèn jedhing hardware aksesoris jedhing kualitas dhuwur hotel jedhing facuet peralatan perlu kemewahan sistem jet awak Produsèn sensor kran banyu Produsèn padusan ndhelikke china pabrik china sistem padusan china aksesoris perlu supplier wall dipasang supplier tunyuk