Solution Armati Custom Faucet

 

Armati menehi hotel project / kang duwe omah karo kemampuan kanggo ngatur pawon lan jedhing sing designs liwat kaluwihan ing ngisor iki:

  • sawetara saka sudhut 62 pilihanipun Rampung
  • Macem-macem koleksi lan gaya
  • solusi lengkap kanggo lavatory, bak & padusan, lan pawon
  • Nyampur lan match faucets, Ngalahake, padusan, lan finish
  • In-house engineers kanggo kabutuhan peralatan adat

Kanthi Armati kran banyu, pilihanipun boten telas-telas, desain iku uncompromised, lan wahyu bakal temen maujud.

1) .Ingkang interior designer / hotel Desainer (klien) uga nyedhiyani Armati sawetara idea kran banyu utawa gambar, engineer kita Ngonversi mau menyangformat komputer.

 

 

2) .Engineer terus nggawe digital nerjemahake kanggo desain klien.

 

 

3) .Engineer bisa rembugan karo klien kanggo struktur internal, kanggo konfirmasi cara banyu lan menehi pendapat profesional kanggo perubahan.

 

4) .Sawise CAD teken konfirmasi, kita bisa nggunakake mesin CNC kanggo produk sampel iki.

 

Ndhuwur iku prosedur umum kanggo solusi kran banyu adat, mimpin saka 10 dina kanggo 4 minggu, Mei iki gumantung ing kangelan saka desain lan jamur ana sing duwe.

cilik anyar kita saka desain kanggo produksi massa mung biaya 45 dina.

 

 

Case sinau:

Shenzhen Hui Hotel is star 5 modern, Desainer hotel pengin kran banyu unik pas logo hotel sing persegi dowo.

kita desain sing inovasi tingkat tunggal lan spout kanggo ketemu requirement customer kang.

Ana 88 kamar ing hotel mewah iki, lan sing ditrima kanggo produksi kran banyu adat.

    

AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS CA Suriname sing gampang NY zh-CN zh-TW CO HR CS DA NL EO ET TL FI FR FY GL KA DE EL GU HT HA Haw IW HI HMN HU IS IG ID GA IT JA JW KN KK KM KO KU KY LO LA LV LT LB MK MG MS ML MT MI MR MN MY NE NO PS FA PL PT PA RO RU SM GD SR ST SN SD SI SK SL SO ES SU SW SV TG TA TE TH TR UK UR UZ VI CY XH YI ZU dhuwur mburi jedhing kran banyu Produsèn jedhing kran banyu Produsèn padusan kran banyu Produsèn jedhing hardware aksesoris jedhing kualitas dhuwur hotel jedhing facuet peralatan perlu kemewahan sistem jet awak Produsèn sensor kran banyu Produsèn padusan ndhelikke china pabrik china sistem padusan china aksesoris perlu supplier wall dipasang supplier tunyuk