sensor gerak China nyebabake / Touchless Produsèn jedhing kran banyu / gerakan sensor jedhing kran banyu - Armati 931 109.000

More Ndeleng

sensor gerak China nyebabake / Touchless Produsèn jedhing kran banyu / gerakan sensor jedhing kran banyu - Armati 931 109.000

kasedhiyan: ing Simpenan

Acquamatic tunyuk elektronik, dilapisi krom ...
$ 0.00

Details

sensor gerak China nyebabake / Touchless jedhing kran banyu / gerakan Produsèn sensor jedhing kran banyu

 

Armati uga gawédhuwur mburi sensor kran banyu, mburi dhuwur sampah trap, padusan trap, sampah bathtub. comelan kene

kanggoArmati bath shower Katalog standar , kitasing OEMProdusèn kanggo Jerman lan Italia merek kaya

Grohe / Hansgrohe / Gessi / Zucchetti etc.We uga gawé kemewahankelas padusan lan aksesoris jedhing fitting ing

Desainer dhuwur lan kualitas apik, kayata sensor Desainer kran banyu, Desainersampah trap, botol Desainer trap, kabeh fitting

bisadiukir logo hotel kanggo nyukupi kabutuhan project paling ketat.

 

Armati nggunakake bahan mentahan paling kalebu 59 + Kuningan / Australia Seng alloy, Kerox isi, neoperl aerator

lan akeh liyane, comelan ngisor ngerti produk lan tanduran produksi rinci.

 

Armati saiki aturan produk kanggo hotel star 5 kemewahan kaya Kempinski, Sheraton, Venetian The, Shangri-lalan akeh liyane,

klikGambar lan ngerti liyane.

.

 

Armati tansah ngawula partner minangka paling apik kanggo hotel lan interior desainer, kita bisa adat gawé unik

kran banyu basa ing gaya project hotel, sampeyan mung bisa nyedhiyani uskran banyu sampel, foto,gambar utawa malah atos idea,

kita bisa nggawe inspirasi menyang kasunyatan kran banyu ing 10days min, klik ing ngisor iki gambar ngerti liyane.

 

Welcome to priksaan sales@armati.bizlan ngunjungi kita showroom / tanduran ing China.

Reviews customer

Tulis Review Piyambak

Sampeyan lagi Reviewing: sensor gerak China nyebabake / Touchless Produsèn jedhing kran banyu / gerakan sensor jedhing kran banyu - Armati 931 109.000

Apa rating iku? *

  star 1 stars 2 stars 3 stars 4 stars 5
Quality
Value
price

Tags Product

Gunakake spasi kanggo misahake tags. Gunakake kuotasi single ( ') frasa.

sensor gerak China nyebabake / Touchless Produsèn jedhing kran banyu / gerakan sensor jedhing kran banyu - Armati 931 109.000

USD

$ 0.00

0

0

AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS CA Suriname sing gampang NY zh-CN zh-TW CO HR CS DA NL EO ET TL FI FR FY GL KA DE EL GU HT HA Haw IW HI HMN HU IS IG ID GA IT JA JW KN KK KM KO KU KY LO LA LV LT LB MK MG MS ML MT MI MR MN MY NE NO PS FA PL PT PA RO RU SM GD SR ST SN SD SI SK SL SO ES SU SW SV TG TA TE TH TR UK UR UZ VI CY XH YI ZU dhuwur mburi jedhing kran banyu Produsèn jedhing kran banyu Produsèn padusan kran banyu Produsèn jedhing hardware aksesoris jedhing kualitas dhuwur hotel jedhing facuet peralatan perlu kemewahan sistem jet awak Produsèn sensor kran banyu Produsèn padusan ndhelikke china pabrik china sistem padusan china aksesoris perlu supplier wall dipasang supplier tunyuk