Salah Armati 5 miwiti project hotel in Beijing, China, olèhngunjungi hotel iki kanggo ndeleng kran banyu kita.

Armati kran banyu catalouge priksa ing ngisor iki:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

Kempinski nampani sampeyan Yanqi Lake, Surgo anyar ayem lan kaendahan, karo sing apik banget saka Yanshan Mountain lan Car Great Wall, mung siji jam drive saka Beijing City Centre. Sunrise Kempinski nawakake tamu lan kulawargané pengalaman macem ing Resor anyar kanthi-Integrasi ing pinggiran Beijing. Facilities kalebu kamar tamu 306 lan Suites, fasilitas patemon, Kempsinki The Spa, fasilitas rekreasi lan fitness, a Anak Club lan Uploaded saka kurban kuliner ing sangang restoran lan bar.

Dirancang dening Shanghai Huadu Architect Design Co., Sunrise Kempinski Hotel, Beijing embodies wangun saka Sun Rising lan artine harmoni, manunggal lan pandjenengan. Saka tampilan amba sisih, bangunan hotel shaped kaya scallop kang nggantosi 'Fortune' ing Cina budaya. Tampilan ngarep iku saka 'Rising Sun - simbolis saka fast- ngembangaken ekonomi saka China.