Salah Armati 5 miwiti project hotel ing Eropah, olèh ngunjungi hotel iki kanggo ndeleng kran banyu kita.

Armati 413 seri kran banyu catalouge priksa ing ngisor iki:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

Bebarengan tol Florence-Siena, siji kamulyan apa sing bangunan anyar lan futuristic, sing kita temokake ing desa Bargino (near San Casciano Val di Pesa), bisa dadi.

Iku winary ing Antinori anyar kang, asil saka project ambisi banget wanted dening Antinori kang Family, sing mrodhuksi anggur saka generasi 26 lan, sawise limang abad, gerakane markas saka tengah Florence kanggo jantung "Chianti Classico" rong .Ing ana dibangun excavating ing gunung lan banjur panutup ing bangunan karo lemah.

Proyèk saka winery anyar (sing wis gedhe ngurmati lingkungan Tuscan lan landscape) punika unik amarga nggabungke inovasi arsitektur lan teknologi modern kanggo gawé anggur karo tradisi kulawarga Antinori kang.

hotel iki opend ing Februari 2013.