Salah Armati 5 miwiti project hotel in USA, olèhngunjungi hotel iki kanggo ndeleng kran banyu kita.

Armati 548 seri kran banyu catalouge priksa ing ngisor iki:

http://www.armati.biz/armati-product-catalogue

Mandarin Oriental, New York seneng posisi Perdana ing jantung kutha apik iki. Madhep ing Kali Hudson, Central Park lan pemandangan misuwur, akomodasi kita wiyar lan fasilitas 5-star mewah bakal njupuk ambegan adoh.