page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Bisa 05
Posted By liu shing

Low Angle View Of A Shower

Jadwal Low-aliranwis ditugasi dening The National energi Privasi undhang. Low-aliran Jadwal bisa nyedhiyani homeowner karo tabungan wujud lan dadi langkah sustainable ing REMODEL utawa proyèk pambangunan. Jadwal aliran kurang kayata jedhing, aerators kran banyu, lan kepala padusan, bisa nyedhiyani sarana padha yen dibandhingake kanggo Jadwal non-kurang-aliran.

aliran Low manufaktur peralatan beda-beda ing teknologi sing digunakake, Nanging padha bisa nyedhiyani karo asil sing padha, lan mekanisme anyar kang dikembangaké kanggo digunakake karo Jadwal aliran kurang.

Flow Low Shower Heads

Low kepala aliran padusan sing gedhe-gedhe karo tingkat aliran kurang saka 2.5 GPM ing meksa banyu saka mina 80 saben inch kothak (psi). Nanging, anyar kepala aliran padusan kurang malah bisa nyedhiyani tingkat aliran kurang saka 2.0 GPM.Rong jinis dhasar saka aliran kurangkepala padusan sing:

  • Laminar-aliran -Laminar-aliran padusan sirah bakal mbentuk lepen banyu lan bakal nyedhiyani karo kontrol suhu luwih akurat.
  • Aerating -Jinis iki padusan sirah aliran kurang bakal nyampur banyu karo udhara lan mbentuk jinis Misty saka semprotan banyu. Iki bakal nggawe jumlah gedhe saka uap lan Kelembapan, lan ing daerah iklim lembab sing ora dianjurake.

Low kepala aliran padusan kudu ngganti gedhe-gedhe lawas sing dirancang karo tingkat aliran 5.5 GPM.

Toilets mili Low

jedhing aliran kurang lan jedhing aliran Ultra-kurang wis dirancang kanggo nggunakake setengah jumlah banyu saka jedhing tradisional.jedhing aliran kurang sing roto 1.6 GPF, tinimbang 3.5 GPF.

 

Desain kurang-aliran jedhing wis ing geni amarga pratelan sing sawetara model ora bisa ditanduri jamban ing cara efisien. Mengko Techniques lan kinerja jedhing wis nganyari kanggo relief masalah iki, lan padha dirancang, mayoritas, karosetengah pilihan flush sampah Cairan lan flush lengkap kanggo pembuangan sampah ngalangi.

Akeh jedhing aliran kurang uga dirancang kanggo ngurangi masalah clog amarga wacana got sing luwih akeh.

  • Gravitasi-panganan Low mili Toilets -Iki jenis aliran jamban kurang nggunakake bobot tradisional banyu kanggo push mudhun Bowl. Padha sing luwih murah lan kurang rame sing meksa-dibantu jedhing aliran kurang.
  • Meksa-dibantu Low mili Toilets -Jinis iki aliran jamban kurang biasane noisier nanging bisa ngurangi konsumsi banyu dening 45% yen dibandhingake jedhing gravitasi-panganan. Sistem iki migunakake online meksa dibangun munggah nang tank kanggo push banyu mudhun.

Apa About Faucets?

faucets sink lawas uga bisa mbuang akèh banyu lan dhuwit. Sampeyan kudu nimbang ngganti faucets yen migunakake luwih saka 2.5GPM. Ana saperangan saka gagasan sing bisa milih saka kanggo ngganti sing faucer outdated. Sampeyan bisa milih kanggo ngganti karo sing kran banyu anyar, biasane karo kurang saka 1.5GPM utawa dening nginstall aerator. The aerator utawa aliran restrictir bisa ditambahake kanggo meh kran banyu sembarang, nyediakake kanggo perubahan gampang lan mirah bakal nyimpen sawetara dhuwit liwat taun.

Biaya Keuntungan Nggunakake Low mili Fixtures

Low-aliran Jadwal mesthi bisa mbutuhake sawetara biaya bayaran ing ngarep tambahan kanggo procure yen dibandhingake kanggo Jadwal tradisional.

Nanging, wiwit akeh kode bangunan sing duwe Jadwal aliran kurang, kita wis analisa pinten biaya bakal jinis iki Jadwal bisa nambah kanggo proposal construction Panjenengan. Gumantung ing Produsèn, jamban dhasar bisa biaya antarane $ 75 lan $ 450, mung peralatan ing. A jamban aliran kurang bisa gampang biaya $ 100 liyane gumantung ing Produsèn, nanging payback kanggo customer sing bisa dadi cepet telung taun amarga tabungan ing panggunaan banyu.

Fixtures Low-mili Wuku

  • Becik kanggo retrofitting
  • Low-aliran jedhing bisa nyimpen luwih saka 20,000 galon banyu saben taun kanggo kulawarga papat-anggota
  • Kasedhiya ing Uploaded saka sudhut werna lan gaya.
  • Diatur dening International Association of Plumbing lan Teknik Pejabat (IAPMO)
  • Kudu ketemu American National Standards Institute cocok (ANSI)
  • jedhing banyu-efisiensin nyimpen dhuwit ing Bill banyu saben wulan.
Bisa 05
Posted By liu shing

dripping kran banyu banyu

faucets banyu Dina wis dadi luwih canggih, lan tugas nginstall utawa masalah faucets iki wis dadi luwih angel. Prosedur kanggo nginstal kran banyu sing relatif proses padha nanging dina teknologi ndadekke macem-macem komponen sing kudu weruh saka.

Masalah Faucet umum

Sawise iku wis disambungake, sawetara masalah bisa mengaruhi kinerja kran banyu, kayata bocor, squeaks lan masalah liyane.

Ayo dadi pindhah liwat sawetara masalah umum lan carane ngatasi wong.

Low Pressure Water

Biasane, tekanan banyu kurang saka kran banyu sing disebabake dening diverter sprayer sawijining. Ing tutup diverter Piece cilik dumunung nang awak kran banyu. diverter kontrol ing banyu arep menyang kran banyu, supaya sampeyan kudu mriksa sing resik-bisa bakal clogged karo lebu cilik lan mineral. Yen diverter ora clogged, sampeyan bisa uga kudu ngganti diverter ing.

Wilayah sanès sing bisa dadi durjana ing tekanan banyu kurang aerator ing. The aerator kaya diverter bisa di resiki karo solusi rerumput lan reresik. Sampeyan uga bisa nyoba kanggo nggunakake cuka kanggo mbusak bahan lan unclog iku.

Akhire, priksa manawa masalah iku ora meksa banyu teka metu saka sarana lan mriksa sing klep sumber banyu sing diuripake kabeh cara.

Semprotan Misting saka Faucet

Yen banyu sprays kedhul mati saka aliran utama nalika sampeyan nggunakake kran banyu, sampeyan bisa uga pengin mriksa sing aerator ing ngaco ing tightly.

 

Gunakake kain utawa rerumput kanggo mbusak mineral, tape utawa lebu saka aerator, minangka bisa bakal clogged. Aja manawa kanggo uga mriksa mesin cuci aerator.

Reinstall aerator lan mriksa maneh. Yen masalah isih nuduhake munggah sampeyan kudu ngganti aerator kang bisa retak utawa rusak.

Festival Handle kran banyu

Nalika sampeyan nemokake sing bocor kran banyu banyu, nyoba tightening wong edan packing ing nangani, minangka iki bisa dadi panyebab utama bocor.

Kadang rusak O-ring perlu diganti.

Kanggo ngganti O-ring, mati mati baris sumber banyu, mbongkar kran banyu lan ngganti isi yen perlu, gumantung ing masalah sing madhep. Nalika ngganti o-dering, ngresiki nang spout lan njaba awak tutup. We uga bisa menehi rekomendasi lubricating ing spout o-dering karo gajih basis silikon.

Drips saka spout

masalah umum iku drips saka spout kran banyu. Yen sampeyan nginstall kran banyu gaya komprèsi, sampeyan kudu ngganti mesin cuci kursi lan / utawa ngganti kalungguhan tutup.

Kanggo kabeh faucets banyu liyane, sampeyan mung kudu ngganti kalungguhan tutup.

kran banyu krubyak

Nalika krungu swara sawise mateni kran banyu banyu, iku bisa dadi Pethel banyu. Iki bisa ditanggulangi dening nginstall kamar online.

Yen sampeyan wis diinstal Chambers online, mateni sumber banyu, saluran banyu baris lan nguripake banyu bali maneh. Nalika swara ana sawise kran banyu banyu urip, tutup bisa mbutuhake mesin cuci anyar, utawa tekanan banyu saka garis sumber iku salah siji dhuwur banget utawa kurang banget.

Handle kran banyu Apa angel Operate

Biasane sing angel kanggo operate nangani bisa kedaden amarga endapan utawa lebu wis rusak isi ing.

 

Lebu, bêsik logam lan mineral bisa ngrusak segel ing isi ing.

Sampeyan uga bisa uga kudu ngganti isi utawa lubricate karo gajih basis silikon. Aja nggunakake pelumas kran banyu bahan plumber kang, sprays Silicon utawa ndhuk sing bisa ngemot Petroleum. lubricants basis Petroleum bisa nanggepi karo asu laut karet lan bisa nimbulaké nangani dadi malah luwih angel kanggo operate.

Bisa 05
Posted By liu shing

Ana akeh jinis plumbing pipo kanggo bangunan omah utawa komersial. pipo Plumbing kayata Pex, Tembaga lan PVC digunakake biasane gumantung ing aplikasi lan lokasi ing kang lagi diinstal. Saliyané iku ana sawetara jinis pipe plumbing liyane kayata ireng, galvanized lan Kuningan. Ayo kang ndeleng ngisor aplikasi paling apik kanggo paling umum plumbing pipo digunakake.

1

 Steel Pipes

pipe stainless steel
pipe stainless steel. Photo Hans Pixabay

stainless steel bisa katon banget apik nanging steel pipe banget expensive.Stainless digunakake ing wilayah tundhuk karat lan near wilayah pesisir. Jinis iki pipa kasedhiya ing loro fleksibel lan kaku lan kudu sawetara couplings khusus kanggo ditempelake menyang jinis pipo. Aja galau pipo stainless steel karo pipo galvanized. Saiki kasedhiya ing macem-macem ukuran lan tebih.

2

 Pex Piping

Pex plumbing pipa
Pex plumbing pipa. Photo Makdesignbuild.com

Pex piping punika piping plastik fleksibel sing wis dadi pilihan populer ing aplikasi bisnis omah lan cilik. Senajan biaya dhisikan rada luwih, pangopènan tithik lan proses instalasi cepet ndadekake pipo paling apik kanggo distribusi banyu nang bangunan. Pex piping menehi produk kurban tenan bocor-free kaluwihan liwat tembaga pipo. Salah drawbacks paling penting iku ora bisa digunakake ing aplikasi ruangan amarga sinar UV bisa ngrusak lapisan plastik ruangan.More

3

 Tembaga Piping Digunakake ing Plumbing

tembaga Clean
tembaga resik sawise wis Cut. Photo Cedarcityrecycling.com

pipo tembaga sing mbokmenawa paling pipe plumbing tradisional digunakake amarga dadi ekstensif lan linuwih. Padha nyedhiyani resistance karat unggul, materi gedhe kanggo digunakake kanggo banyu panas lan kadhemen, lan iku bisa ngatur gampang. Nanging, faktor sing paling penting kanggo nimbang sadurunge nggunakake pipo tembaga iku perlu soldered bebarengan lan bisa mbutuhake fittings tambahan. Ora saben wong iku apik ing tembaga pipo soldering, nanging artikel Carane solder Pipes Tembaga bisa mbantu.

4

 PVC Piping

pipe PVC
pipe PVC. Photo publicworksgroup Flickr

PVC pipo ledheng sing digunakake kanggo kadhemen lan panas banyu potable uga karo aplikasi limbah. pipo PVC beda-beda ing kekandelan lan konfigurasi sing gumantung ing aplikasi endi bakal digunakake. Contone, pipo banyu meksa, ora padha pipo kalen, lan ora padha gedhe-gedhe digunakake ing sistem badai got. produk plumbing plastik dirancang kanggo aplikasi banyu potable biasane ditetepake karo salah siji "NFS-PW" utawa "NFS-61" kanggo nunjukaké sing prodhuk tundhuk marang syarat efek kasarasan saka NFS / ANSI Standard 6.

5

 Pipes Plumbing Galvanized

pipe galvanized
pipe Galvanized. Photo Home Depot

piping Galvanized iki digunakake saperangan taun kepungkur minangka standar kanggo proyèk omah. Nanging, karo wektu kang digunakake kurang Kerep amarga teyeng bisa mbangun munggah nang pipo diameteripun cilik. Yen pipo cukup lawas, sampeyan bisa ndeleng banyu teka saka kran banyu karo ngambah teyeng minangka ukuran bisa break ngeculke saka nang pipo. pipo Galvanized bisa digunakake kanggo ngeterake banyu werna abu-abu utawa banyu non-potable.

6

 Pipes Kuningan Digunakake ing Plumbing

Kuningan plumbing
Kuningan Pipa ledheng. Photo EugenesDIYDen Pixabay

pipo Kuningan plumbing nyedhiyani gedhe resistance teyeng pipo, yen iku digawe saka 67% kanggo 85% tembaga. Paling pipe Kuningan bahan iki dijupuk nalika alloy ngandhut 85% tembaga lan diarani pipe Kuningan abang. Kuningan piping menehi materi langgeng dawa sing ora teyeng ing interior lan ora nimbulaké losses gesekan nang pipo. pipo Kuningan plumbing luwih gampang kanggo thread saka pipo baja lan banget kanggo panas-banyu lan sistem distribusi gedhe, kayata fittings pump, nawakke banyu, lan Wells. pipe Kuningan biasane kathah maneh saka materi plumbing liyane. pipe Kuningan umume rawuh ing 12-mlaku tebih terus.

7

 Cast Iron Piping

pipe wesi Cast
Cast pipe wesi. Photo McWane, Inc.

pipo ledheng wesi Cast sing biasane diprodhuksi minangka jinis lonceng-lan-spigot. Bisa ditemokake uga karo joints Utas nanging luwih larang saka lonceng lan siji spigot. pipo Iki luwih abot tinimbang sembarang pipo liyane, biasane digunakake kanggo sistem distribusi banyu, utawa instalasi lemah minangka pipe utama ing got utawa kalen sistem. Ukuran paling cilik sing biasane iku pabrik iki 4 "pipe, cukup gedhe kanggo digunakake ing aplikasi omah. Cast pipe wesi abot lan kudu didhukung nalika ngumpul peserta.

Bisa 05
Posted By liu shing

Salesman ngomong kulawarga Hispanic ing nyimpen sumber jedhing

 

jedhing

Jedhing sing peralatan saestu penting digunakake saya lan salah siji saka bagéyan paling diduga saka jedhing. Wong bakal fokus liyane bathtub utawa Vanity tinimbang ngarahke ing jamban. Ana akeh jinis jedhing, kayata tradisional, tingkat kurang, bali menyang tembok, tembok Hung, lan akeh liyane. Nanging punika saestu penting kanggo ngerti sing ora kabeh jedhing sing jedhing standar. Dadi manawa kanggo mriksa guide jamban tuku kita.

Guide Buying Toilet

guide tuku jamban iki bakal ngewangi sampeyan sadurunge tuku jamban sabanjure. Dadi manawa kanggo:

  • Netepake yen bakal nggunakake siji Piece utawa rong Piece jamban
  • jamban milih bakal tundhuk karo standar lokal
  • Pilih jinis instalasi
  • Ngukur papan sing kasedhiya ing ngendi jamban bakal diinstal
  • Nalika bisa, coba tuku jamban saka jeneng branded
  • Arep antarane jamban Bowl bunder utawa elongated

Fitur toilet

Saliyane Pandhuan tuku, uga nimbang fitur jamban penting

  1. Water Saving- Sawetara jedhing bisa duwe banyu sertifikat raos, jedhing dhuwur-efficiency flushing karo galon 1.28 utawa kurang per flush, minangka dibandhingake karo galon 1.6 saka jedhing conventional.
  2. Dual Flush- Aja pengin milih jamban sing bisa nyedhiyani sampeyan karo kemampuan kanggo duwe flush sebagean kanggo cairan utawa flush lengkap kanggo ngalangi sampah?
  3. Toilet Bowl Height- Comfort jedhing dianggep minangka jedhing non-tradisional. A Bowl rim standar iki dumunung watara 15 inci ndhuwur lantai, nanging jedhing cacah ing 17 inci dianggep sing gedhe-gedhe sing paling apik. A inch 17 lan malah 19 inch jamban Bowl dhuwur uga bakal selaras karo Amerika karo ora duwe kabisan undhang.
 
  1. Bowl shape- Lan Bowl elongated, senadyan mapan papan liyane, menehi papan liyane lelenggahan lan ngidini kurang ganda kanggo uwal. Njupuk iki menyang wawasan minangka Bowl elongated saged nganti 6 "maneh saka Bowl standar.
  2. One Piece Toilet- Two Piece jedhing sing luwih murah saka siji Piece, nanging padha kathah bledug sing nambah ing antarane tank lan Bowl. Siji-Piece jedhing luwih larang lan bisa harder kanggo nginstal saka loro-Piece jamban. Minangka kanggo kinerja lagi meh padha.
  1. Flush flappers Systems- Rubber sing bab sasi. Mangga madosi menara flush anyar sing luwih dipercaya saka flappers lawas. Meksa-ngewangi jedhing luwih flushers banyu-efisiensin saka jedhing gravitasi.
  2. Valve- Go sawise jedhing sing duwe tutup paling inch 3 flush. jedhing Traditional duwe inch tutup 2 sing dikirim tikaman kurang saka anyar gedhe-gedhe.
  3. Atos-in Dimensions- Distance from wall bali menyang ngleboke line banyu beda-beda gumantung saka model kanggo model, supaya takon sadurunge njaluk jamban anyar.
  4. Noise- Noise bisa dadi faktor nalika jamban wis arep diinstal near wilayah transit dhuwur.
  5. Color- Luwih saka 80 persen Go sawise putih tradisional, senajan luwih lan luwih saben dina nyoba werna endah anyar.
  6. Lines- Water Gunakake garis banyu stainless steel fleksibel tinimbang utawa kaku garis tembaga Chrome-nganam.
  7. Meneng-Off Valve- Ana macem-macem jinis sambungan kanggo tutup mati-mati. sambungan Solder lan sambungan komprèsi sing paling digunakake, nanging manawa sampeyan ora duwe pipo wesi lawas sing lagi bisa mbutuhake sawetara Urut saka sambungan beda.

toilet Produsen

Iki manufaktur jamban ndhuwur sing bisa nemokake ing AS. Iku kabeh bakal gumantung faktor sadurungé lan pinten dhuwit klien iku cumadhang kanggo mbayar.

  • Toto-toto iku salah siji saka 3 amba saka manufaktur jamban
  • Kohler- Kohler nawakake produk apik banget ing prices cukup.
  • American Standard-price murni, ing American Standard jamban iku pesaing pantes.
Bisa 05
Posted By liu shing

dhuwur ring Towel

Towel Ring lan Accessories Kitchen Instalasi Heights Other

Aksesoris Kamar Mandi sing biasane salah siji saka iku paling anyar kanggo diinstal nalika remodeling utawa sak proses pambangunan. Nanging, yen ora ngerti carane lan ngendi kanggo nginstal aksesoris jedhing, sampeyan bisa mbukak menyang masalah ageng sing bisa ngebur liwat kothak nyebabake kerusakan dening ngebur rasah. Kene sawetara Heights dianjurake sing bisa digunakake nalika masang aksesoris jedhing.

Tansah pindho mriksa kode bangunan lokal lan pedoman ADA.

Akeh iki Heights dianjurake sing dijupuk saka Residential Code International (IRC), syarat ing Amerika karo ora duwe kabisan undhang lan diterbitake dening Association Kitchen & Bath National.

Standard Mirror Instalasi Dhuwur

Mirrors bisa diinstal ing dhuwur beda gumantung ing jinis mirror kang diinstal. Minangka pedoman umum, padha bisa diinstal antarane 38 lan 42 inci. Takeran iki duwé pranala menyang dhuwur ngisor pangilon, diukur saka lantai Rampung. rujukan iku sing pangilon bakal dipasang karo pojok ngisor lumahing nggambarake ora luwih saka 40 inci ndhuwur lantai Rampung. Kadhangkala sing pengin centro pangilon karo tembok lan ing Vanity kanggo tujuan estetis. Apike kanggo nginstal siji dawa pangilon ing saben Japanese Restaurants nalika perlu bakal digunakake dening masyarakat.

 

Dhuwur Instalasi kanggo Bathroom Shelves

Rak-rak sing diinstal ing palin gumantung ing nggunakake lan jinis beting kang diinstal. Biasane banjur bisa diinstal antarane 3 kaki lan 4 kaki banget, minangka mirrors.However, iki bakal beda-beda gumantung ing jinis jedhing lan ana ing gaya anyar duwe tepak tinimbang rak-rak.

Kitchen Accessories Instalasi: Sabun sajian / Sabun Dispenser

Ing sinetron sajian kudu diinstal ing dhuwur kira-kira saka 44 inci utawa minangka dhuwur minangka 54 inci. Lokasi dhuwur sinetron sajian bakal dumunung metu saka padusan semprotan. Nalika dispenser sinetron kudu diinstal ing minimal 40 inci lan minangka dhuwur minangka 48 inci. Saenipun sajian sinetron bakal diinstal ing 48 inci; Nanging, yen iku dispenser sinetron, tombol push sing kudu dumunung 44 "maksimum ndhuwur FF.

Towel Instalasi Ring Dhuwur

The ring andhuk kudu diinstal antarane 50 inci lan 52 inci dhuwur, diukur saka lantai Rampung. Yen sampeyan ukuran saka Vanity banjur iku bakal Hung 20-22 inci ndhuwur iku. Umumé, ing dhuwur minimal Absolute iku 36 "kanggo anduk, 18" kanggo wisuh lawon diukur saka countertop Vanity.

Instalasi dhuwur andhuk alur bakal beda-beda gumantung ing jinis lan nggunakake jedhing. alur ora diinstal ing dhuwur padha nalika jedhing bakal digunakake dening anak. A alur andhuk bakal diinstal 48 inci ndhuwur lantai. Sing arep dipriksa uga lokasi paling cedhak electrical lan karya kothak hiasan. Nalika masang kaping ril andhuk, ngukur siji sing bakal paling, lan banjur melu andhuk ing tingkat.

inci Mark 2 ngisor wilayah endi ngisor andhuk lan sing arep panggonan kanggo nginstal alur kapindho.

Toilet Paper Roll Holder Dhuwur?

Sing nduwèni muter kertas jamban bisa diinstal antarane 19 lan 26 inci saka lantai. Ing Amerika karo ora duwe kabisan undhang nyengkuyung nggunakake 19 inci nalika Kitchen & Bath Association National ngajak 26 inci minangka dhuwur becik. Yen sampeyan ora duwe akèh papan, sampeyan bisa uga pengin nimbang Masang menyang sisih Vanity ing.

Aksesoris Kamar Mandi Instalasi: Kabinet

lemantun jedhing sing biasane diinstal ing 54 inci ndhuwur lantai rampung. Sing amarga sing biasane bakal duwe standar Vanity a 36 inci plus 18 inci saka papan cetha ing antarane. Kadang kombinasi pangilon / kabinèt wis milih supaya manawa wis diinstal ing 12 inci ing ndhuwur countertop.

Kitchen Accessories Instalasi: Bars Grab

Grab bar kudu diselehake ing paling 33 "-36" ndhuwur lantai. Nalika instalasi ing tembok sisih njupuk bar bakal 42 inci minimal dawa, dumunung 12 inci maksimum saka tembok mburi lan ndawakake 54 inci saka wall.There mburi informasi tambahan carane nginstal njupuk bar, minangka dianjurake dening Amerika karo ora duwe kabisan undhang ing artikel kita bab Grab bar.

Dhuwur Instalasi kanggo Hand dryers

dryers tangan duwe sawetara pedoman sing luwih spesifik, lagi kudu bisa dilakokno gampang nglamar mung Unit force.These minimal bakal ketemu dimensi ADA tartamtu ing bab carane akeh padha bisa protrude lan arep saka werna mbedakake. Tombol push kudu diinstal ing 38 inci ndhuwur FF karo paling lantai papan langit 30 "x 48" ing ngarepe them.When dryer luwih saka tangan siji wis diinstal, unit liya bisa diinstal antarane 42 "-48" ndhuwur lantai rampung.

Bisa 05
Posted By liu shing

Update jedhing dening sumilir Paint ing bathtub.

Read More
Bisa 05
Posted By liu shing

udan ruangan ora mung kanggo dhe lan pesisir umum maneh. Lagi cepet dadi Saliyane sumilir jedhing ngarep saben dinten.

Read More
Bisa 05
Posted By liu shing

Sinau kabeh babagan Bathtubs kalebu cara kanggo mbusak lan ngganti siji.

Read More
Bisa 05
Posted By liu shing

Mungkasi owahan suhu banyu udan dadakan dening nginstall tutup anti-scald ing padusan.

Read More
Bisa 05
Posted By liu shing

padusan kit kompak durung gayane iki bisa mbebasake spasi ing adus cilik.

Read More
page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS CA Suriname sing gampang NY zh-CN zh-TW CO HR CS DA NL EO ET TL FI FR FY GL KA DE EL GU HT HA Haw IW HI HMN HU IS IG ID GA IT JA JW KN KK KM KO KU KY LO LA LV LT LB MK MG MS ML MT MI MR MN MY NE NO PS FA PL PT PA RO RU SM GD SR ST SN SD SI SK SL SO ES SU SW SV TG TA TE TH TR UK UR UZ VI CY XH YI ZU dhuwur mburi jedhing kran banyu Produsèn jedhing kran banyu Produsèn padusan kran banyu Produsèn jedhing hardware aksesoris jedhing kualitas dhuwur hotel jedhing facuet peralatan perlu kemewahan sistem jet awak Produsèn sensor kran banyu Produsèn padusan ndhelikke china pabrik china sistem padusan china aksesoris perlu supplier wall dipasang supplier tunyuk