Armati Product lan Plant

Armati dhewe tanduran produksi medium-ukuran karo 10000 meter persegi lan 150 worker.We fokus ing paling dhuwur-mburi limang Stars Hotel pasar project, karo gedhe laku ing customer market.Our iki kalebu Hotel lan Desainer Interior, contractor, pangembang (biasane mungkasi pengguna ), toko lan distribusi ora priority.We kita ngleksanakake produksi JIT style.In 2015, turnover pasar Cina kita USD 12 yuta, kanggo kabeh turnover bisnis tenan kanggo 35 yuta USD.

 
 

 

  

 

Detail Deleng ON ARMATI PRODUCT

Armati nggunakake bahan dhuwur materi logam mentahan, diimpor komponèn kran banyu (isi, aerator, selang) lan teknologi kanggo nutupi advance, kang nggawe produk Armati ing kualitas grade.The komposisi isi tembaga paling dhuwur ing produk account umum 50 kanggo 53%, jumlah timbal bab 5% .Ing bakal Deposition timbal getih manungsa, anjog sistem gemeter, ginjel lan nggunakake produk problems.Armati kesehatan saka 62 # tembaga, komponen tembaga kira 61% -63%, isi timbal 11.2%, kita apa wisuh timbal ing lumahing bagean aliran banyu internal kran banyu, sing bakal dadi ora gawe piala kanggo awak kran banyu.

 

1)Wash lbadhan proses EADwong kang kesehatan.

 

 

 

 

2) Armati nggunakake ngimpor 62 # kuningan lan 3 alloy # seng.

 

 

 

 

3) isi Keramik Flush lan Kerox lan neoPERL aerator.

 

 

 

 

4) proses nutupi Advance lan PVD.

 

 

 

 

 

 

 

 

AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS CA Suriname sing gampang NY zh-CN zh-TW CO HR CS DA NL EO ET TL FI FR FY GL KA DE EL GU HT HA Haw IW HI HMN HU IS IG ID GA IT JA JW KN KK KM KO KU KY LO LA LV LT LB MK MG MS ML MT MI MR MN MY NE NO PS FA PL PT PA RO RU SM GD SR ST SN SD SI SK SL SO ES SU SW SV TG TA TE TH TR UK UR UZ VI CY XH YI ZU dhuwur mburi jedhing kran banyu Produsèn jedhing kran banyu Produsèn padusan kran banyu Produsèn jedhing hardware aksesoris jedhing kualitas dhuwur hotel jedhing facuet peralatan perlu kemewahan sistem jet awak Produsèn sensor kran banyu Produsèn padusan ndhelikke china pabrik china sistem padusan china aksesoris perlu supplier wall dipasang supplier tunyuk