Privaatsus

Palun vahetage see tekst teiega Privaatsus. Palun lisage täiendavaid küpsiseid oma veebilehel kasutatud alla (nt Google Analytics)

See privaatsuspoliitika näeb ette, kuidas kasutab ja kaitseb mis tahes teavet, mida anna, kui kasutate seda veebisaiti. kohustuse tagada, et teie privaatsus on kaitstud. Kui me palume teil esitada teatud informatsiooni, mille abil on võimalik kindlaks teha, kui kasutate seda veebisaiti, siis võite olla kindel, et see kasutatakse ainult kooskõlas käesoleva privaatsuspoliitika. võib muuta selle poliitika aeg-ajalt, uuendades seda lehekülge. Te peaksite kontrollima seda lehte aeg-ajalt, et tagada olete rahul mingeid muudatusi.

Mida me kogume

Me võime koguda järgmist teavet:

  • nimi
  • kontaktandmed, sealhulgas e-posti aadress
  • demograafilisi andmeid nagu postiindeks, eelistused ja huvid
  • muud teavet kliendiküsitlused ja / või pakkumised

Sest ammendav loetelu küpsised kogume näha Loetelu küpsised kogume sektsiooni.

Mida me teeme teavet me kogume

Me nõuame seda teavet mõista Teie vajadusi ja pakkuda Teile paremat teenindust, eriti järgmistel põhjustel:

  • Internal arvepidamine.
  • Me võime seda teavet kasutada, et parandada meie tooteid ja teenuseid.
  • Me võime perioodiliselt saata reklaami e uutest toodetest, eripakkumiste või muu teave, mida me arvame, võite leida huvitavaid kasutades e-posti aadress, mida oleme pakkunud.
  • Aeg-ajalt võime teie teavet kasutada ka teiega turu-uuringute eesmärgil. Me võime teiega ühendust võtta e-posti teel, telefoni, faksi või posti teel. Me võime kasutada informatsiooni kohandada veebilehel vastavalt oma huvidele.

turvalisus

Me oleme pühendunud sellele, et teie andmed on turvaline. Selleks, et vältida volitamata juurdepääsu või avalikustamise eest, oleme kehtestanud nõuetekohased füüsilised, elektroonilised ja administratiivsed protseduurid, et kaitsta ja kindlustada informatsiooni me kogume võrgus.

Kuidas me kasutame küpsiseid

Küpsis on väike fail, mis küsib luba panna oma arvuti kõvakettale. Kui olete nõus, et fail on lisatud ja küpsis aitab analüüsida veebi liiklust või saate teada, kui külastate koduleheküljel. Küpsised veebirakendusi vastata Teile kui indiviidi. Veebirakendus saab kohandada oma tegevust teie vajadustele, meeldib ja ei meeldi, kogudes ja meenutada informatsiooni oma eelistused.

Me kasutame liikluse log cookies kindlaks teha, millised leheküljed on kasutatud. See aitab meil analüüsida andmeid veebilehe liiklust ja parandada meie kodulehel, et kohandada seda kliendi vajadustele. Me kasutame neid andmeid ainult statistilise analüüsi eesmärgil ja seejärel andmed eemaldatakse süsteemist.

Üldiselt küpsised aitavad meil pakkuda teile paremaid kodulehel, mis võimaldab meil jälgida, millised leheküljed leiad kasulikku ja mida mitte. Küpsis kuidagi annab meile juurdepääsu oma arvutisse või teavet teie peale andmeid soovite meiega jagada. Saate valida, kas nõustuda või küpsiseid. Enamik brausereid aktsepteerib küpsiseid automaatselt, kuid tavaliselt saab muuta brauseri seadistus küpsiseid, kui soovite. See võib takistada teid kasutades täielikult ära kodulehel.

Lingid teistele veebilehtedele

Meie veebileht võib sisaldada linke teistele veebilehtedele huvi. Siiski, kui olete kasutanud neid linke lahkumisel meie lehelt, siis tuleb märkida, et meil ei ole mingit kontrolli, et teised veebilehel. Seetõttu ei saa me vastutada kaitse ja privaatsuse tahes teavet, mis teil pakkuda, samas külastavad selliste alade ja sellist saidid ei ole reguleeritud käesoleva privaatsuspoliitika. Te peaksite olema ettevaatlik ja vaadata Privaatsusavaldus kohaldatavad kodulehel küsimus.

Kontrollida oma isikuandmeid

Võite valida, et piirata kogumise või kasutamise oma isikuandmeid järgmistel viisidel:

  • kui teil palutakse täita vormi veebilehel, otsima kasti, et võite klõpsata mis näitab, et sa ei taha, et teave, mida keegi otseturustuseks
  • kui teil on eelnevalt kokku lepitud, et meil kasutades oma isiklikke andmeid otseturustuseks, siis võib meelt muuta igal ajal kirjalikult või meiliaadressil sales@armati.biz

Me ei müü, levita ega rentida teie isikuandmeid kolmandatele isikutele, välja arvatud juhul oleme teie loal või seadusega nõutud seda teha. Me võime kasutada teie isikuandmeid, et saata teile reklaamimiseks mõeldud teavet kolmandatele isikutele, kes me arvame võite leida huvitav, kui ütlete meile, et te soovite, et see juhtub.

Võite taotleda teavet isikuandmete mida me hoiame sinust all isikuandmete kaitse seaduse 1998. Väike tasu maksta. Kui soovid koopia peetavat infot sa palun kirjutage.

Kui arvate, et mis tahes teavet oleme ettevõttes teile on ebaõiged või mittetäielikud, palun kirjutage või saatke meile võimalikult kiiresti, ülaltoodud aadressil. Me kohe parandada teavet ebaõigeks osutus.

Loetelu küpsised kogume

Allolevas tabelis küpsised me koguda ja millist informatsiooni nad salvestada.

Küpsise nimicookie Kirjeldus
CART Ühing oma ostukorvi.
CATEGORY_INFO Salvestab kategooriasse info lehel, mis võimaldab kuvada lehekülgi kiiremini.
VÕRDLE Objektid, mida on ka Võrdle tooteid nimekirja.
CURRENCY Teie eelistatud valuuta
KLIENDI Krüpteeritud versiooni oma klientide ID-poest.
CUSTOMER_AUTH Indikaator kui te praegu sisse loginud poest.
CUSTOMER_INFO Krüpteeritud versioon klientide grupile te kuulute.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Salvestab kliendisegment ID
EXTERNAL_NO_CACHE Lipp, mis näitab, kas vahemälu on keelatud või mitte.
ESIOTS Sa sesssion ID serveris.
Külaline VAATA Võimaldab online muuta nende tellimusi.
LAST_CATEGORY Viimasesse kategooriasse olete külastanud.
LAST_PRODUCT Kõige uuem toode, mida on vaadatud.
NEWMESSAGE Näitab, kas uus sõnum on vastu võetud.
NO_CACHE Näitab, kas see on lubatud kasutada cache.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Link infot oma korvi ja vaatamise ajalugu kui olete palunud kohas.
KÜSITLUS ID tahes küsitlused olete hiljuti hääletanud.
POLLN Teave, mida küsitlused olete hääletanud.
RECENTLYCOMPARED Objektid, mida on viimasel ajal võrreldes.
STF Teave tooteid olete saadetakse sõbrad.
SÄILITADA Kauplus vaadata või teie valitud keeles.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Näitab, kas klient lubatud kasutada küpsiseid.
VIEWED_PRODUCT_IDS Tooted, mida on hiljuti vaadatud.
soovinimekirja Krüpteeritud toodete nimekirja lisada oma soovinimekirja.
WISHLIST_CNT Arv Sooviloend.
AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS AF SQ AM AR HY AZ EU BE BN BS CA CEB NY zh-CN zh-TW CO HR CS DA NL EO ET TL FI FR FY GL KA DE EL GU HT HA HAW IW HI HMN HU IS IG ID GA IT JA JW KN KK KM KO KU KY LO LA LV LT LB MK MG MS ML MT MI MR MN MY NE NO PS FA PL PT PA RO RU SM GD SR ST SN SD SI SK SL SO ES SU SW SV TG TA TE TH TR UK UR UZ VI CY XH YI ZU kalli vannituba kraan vannitoa segisti tootja dušisegisti tootja vannituba riistvara tootja kvaliteetne vannitoa aksessuaarid Hotelli vannituba facuet luksus vann võistluskalendri keha düüsidepaketiga sensor kraan tootja Hiina peidetud dušš tootja Hiina dušš süsteemi tehase Hiina vann tarvikud pakkujate seinale kinnitatud kraanist tarnija